Bunun adı alçaklık! Gözyaşları içinde izlediler

İsveç'in Örebro kentinde, aynı anda 250 kişinin ibadet edebildiği cami yakıldı.

GİRİŞ 26.09.2017 09:51 GÜNCELLEME 26.09.2017 09:51
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Örebro İtfaiye Şefi Ulf Jacobsen, yangını söndürmek için yerel saatle 02.00'de müdahalede bulunduklarını ancak caminin tamamen kullanılamaz hale geldiğini açıkladı.

Olayda ölen ya da yaralanan olmadığını belirten Jacobsen, toplanan kanıtların yangının kasten çıkarıldığına işaret ettiğini aktardı. Yangını söndürme çalışmalarını yüzlerce Müslüman izledi, caminin imamı çalışmalar sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.

Vivalla Mahallesi'nde 2007'de inşa edilen camide aynı anda 250 kişi ibadet edebiliyordu. Kentte yaşayan 25 farklı ülkeden Müslümanlar camiye ibadete geliyordu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 20
  • VÉNUS HOTTENTOTE 6 yıl önce Şikayet Et
    Kabbalist hahamlar.. TEVRAT: “Onları ateş yakacak. Alevlerin elinden canlarını kurtaramayacaklardır.” (İşaya, 47/14).. “Senin hasımlarını ateş yiyip bitirecek (İşaya 26/21).. “Ve kavimler kirecin yanması gibi, kesilip ateşle yakılan dikenler gibi olacaklar.” (İşaya, 33/12).. “Hepsini Rab onunla vuracak ayakları üzerinde dururken etleri eriyecek ve gözleri çukurları içinde eriyecek ve ağızlarında dilleri eriyecek.” (Zekerya, 14/12).. “”Elin bütün düşmanlarını bulacaktır. Senin gazap zamanında onları yanan fırın gibi edeceksin. Rab hiddetinden onları yutacak ve ateş onları yiyip bitirecektir.” (Mezmurlar, 21/9)
    Cevapla
  • EKİNOKS 6 yıl önce Şikayet Et
    O Camiyi Yakan İnsanoglu İster Müslüman Ol İster Putperest Ol Ve Ne Olursan Ol İnanmamaya Çalışan Ateist Ol Ama Yüreğinin Beyninin Birtarafında Hala Allah'ın Var Olduğu Ve Cehennemin Olduğu Ve O Azabın Mutlaka Olduğu Hala Filim Şeridi Gibi Geçtiğini Mutlaka Biliyorsun
    Cevapla
  • akenaton 6 yıl önce Şikayet Et
    kabirleri atesle dolsun insaallah
    Cevapla
  • kürt 6 yıl önce Şikayet Et
    turkiye dusmanligi bu dinsizlere cami yaktiriyor elhamdulillah giruyoruz ki yolumuzu sasirmamisiz
    Cevapla
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    avrupada yakılan yada kapatılan camilere inat ayasofya yı açmalı ibadete
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!