Çipras'tan haddini aşan 'Türkiye' açıklaması!

Yunanistan Başbakanı Çipras İsviçre'de gerçekleşen Davos Forumu'nda Türkiye hakkında sert ifadeler içeren bir konuşma yaptı.

Çipras'tan haddini aşan 'Türkiye' açıklaması!
Çipras'tan haddini aşan 'Türkiye' açıklaması!
GİRİŞ 25.01.2018 10:11 GÜNCELLEME 25.01.2018 10:11
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, İsviçre'nin Davos kasabasında düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu'nda Akdeniz'in istikrarı ve göç krizine ilişkin bir tartışma toplantısında yaptı. Çipras konuşmasında Türkiye ile gerilimi arttıracak ifadeler kullandı.

Reuters'ın haberine göre Çipras, 2015 yılının başında iktidara geldiğinde Yunanistan'ın sadece en kötü ekonomik kriz ve mülteci kriziyle değil, aynı zamanda "Ege'de tahmin edilemeyen agresif askeri hamleler yapan agresif bir komşuyla" uğraşmak zorunda kaldığını söyledi.

“Avrupalı ortaklarımız Türkiye gibi ‘agresif’ komşularla yaşamanın zorluğunu her zaman takdir etmiyor” ifadelerini kullanan Çipras, 2016 yılında Türkiye ve AB arasında yapılan göçmen anlaşmasını 'zor ama gerekli' olarak nitelendirdi.

YORUMLAR 16
  • .... 6 yıl önce Şikayet Et
    komik cocuk
    Cevapla
  • Ferayegul 6 yıl önce Şikayet Et
    Ins pkklilar kendi kanlarinda bogulacaklar bunu bir asker yegeni olarak cani gonulden diliyorum saygilar
    Cevapla
  • ati 6 yıl önce Şikayet Et
    Istanbul ve ayasofya camii turklerindir ve allahin izniyle hep turklerin kalacaktir bu boyle biline
    Cevapla
  • hako 6 yıl önce Şikayet Et
    Nasilki fransanin bordo adasi benim olduysa senin ulkenide alacam ben ne diyorsam o .
    Cevapla
  • Yildiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Kendi ic problerinizi bi toparlayin siz Turkiyenin isine burnunuzu sokacaginiza. Kendi halkiniz ac kaldi ab nin dilencileri, kendi insanlarin bi kere savasa cevirdi yunanistani ne hallere dustunuz. T.c hepinizi cigerini sokuyor belli bu suriye isi hepinize batiyor. teroristleri besleyin, destekleyin her anlamda ulkenizde derneklerden tut kamplari olsun bunlara hep kendi cikariniz icin bi hedef icin musade verdiniz, simdide suriyeyi temizleyince o kadar cabalariniz bosa maddi yonden bos yatirim olmis olacak hedefe ulasamiyacaginizdan! Sizin korkunuz turkiyeyi hic bir zaman cokertememek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi