Yine Almanya yine skandal! İzin verdiler

Almanya'nın Köln kentinde terör örgütü yanlıları tarafından düzenlenen gösteride skandal görüntüler yaşandı.

Yine Almanya yine skandal! İzin verdiler
Yine Almanya yine skandal! İzin verdiler
GİRİŞ 27.01.2018 17:35 GÜNCELLEME 27.01.2018 17:35
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Ebert Meydanı'nda, Türk Silahlı Kuvvetleri’nce (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütlerine yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nı protesto yürüyüşünde Türkiye aleyhine çok çirkin pankartlar yer aldı.

Alman DW ajansı, gösteride terörist örgüt PKK’nın paçavralarına ve Öcalan posterlerine izin verilmediğini bildirmesine rağmen Reuters tarafından servis edilen fotoğraflar bunun aksini ortaya koydu. 

Gösteriyi Almanya'da iç istihbarattan sorumlu Anayasayı Koruma Teşkilatı tarafından terör örgütü PKK'ya yakın örgütler arasında kabul edilen Almanya Demokratik Kürt Toplumu Merkezi (NAV-DEM) düzenlendi.

Yürüyüşte yaklaşık 2 bin polis görev yaptı. Gösteride terör örgütü YPG bayrakları PKK terör örgütü elebaşı Öcalan’ın posterlerine izin verildi.

Ajanslar, gösteri öncesinde bazı terör örgütü yanlılarının polise bayraklarla saldırdığını duyurdu. Polisten alınan bilgilere göre, bunun üzerine polis göstericilere copla karşılık verdi.

YORUMLAR 23
  • para 6 yıl önce Şikayet Et
    pkk semparizanlari pkk ile aynidir. ozelliklede cok propaganda yapip milleti artik bezdirmisler. tum kurtler ve zazalar ve turkler bu pkk belasindan kurtulmak istiyor.
    Cevapla
  • para 6 yıl önce Şikayet Et
    avrupadaki pkk derneklerini inceleyip bunlari tespit etmek cok kolay. ve hepside parayi sevdigi icin Turkiyede arsa ve bina sahipleridir. cunku avrupada sosyal odenek aldiklari icin yatirimlarini Turkiyeye yapiyorlar. ozellikle izmire iatanbula yoneliyorlar. Devletimiz isterse bunlari facebook sayfalarindan tespit edebilir.
    Cevapla
  • Sivrihisarlı 6 yıl önce Şikayet Et
    abd kendi yapamadıklarını maşalarına yaptırıyor.
    Cevapla
  • Fatih 43 6 yıl önce Şikayet Et
    Orada toplanacağınıza gidinde Suriye’de geberin ateşe tapan teröristler. Paçavralarının yanında ABD İsrail bayrağını sallamayı unutmuşlar sonuçta ağa babaları ya bu iki terör devleti. İnşallah en kısa zamanda hepiniz ettiğinizi bulursunuz. Bu gösteriye müdahale etmeyen Almanya’da bundan sonra hedefimizdir apaçık terör örgütü protestolarına göz yumuyorlar ne kadar fetöcü pkklı varsa hepsini ülkelerine alıp üstüne pasaport ve para veriyorlar. Ama olsun biz hepinize yeteriz. Biz tek, siz hepiniz. Küfür tek millettir Alman toplumunun zaten ezici bir çoğunluğu İslam düşmanı bunun en basit delilini almanca bilen arkadaşlar ARD sitesinde yazan yorumları okuyup görürler.
    Cevapla
  • TOPRAK 6 yıl önce Şikayet Et
    Tespit edip vatandaşlıktan atın. Fetö mensubu olanlara karşı gösterdiğiniz kararlılığı bunlara da gösterin.
    Cevapla
  • cem 6 yıl önce Şikayet Et
    çoğu zaten türk vatandaşı değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!