Alman rahip izin verdi PKK kilisede eylem yaptı

Avusturya'nın başkenti Viyana'da PKK yandaşları kilisede "Zeytin Dalı" Harekatı karşıtı bir pankart astı. Skandal görüntüler sonrasında ülkede yaşayan Türk vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

Alman rahip izin verdi PKK kilisede eylem yaptı
Alman rahip izin verdi PKK kilisede eylem yaptı
GİRİŞ 03.02.2018 10:47 GÜNCELLEME 03.02.2018 12:54
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Avusturya’nın başkenti Viyana’daki Aziz Stefan  Kilisesi'nin rahibi Toni Faber ile anlaşan PYD/PKK terör örgütü yandaşları,  kilisenin balkonunda Türkiye’nin Afrin’de yürüttüğü "Zeytin Dalı" Harekatı  karşıtı pankart açtı.

Die Presse gazetesinde yer alan bir habere göre, terör örgütü PYD/PKK  yandaşları kentin en eski kilisesi Aziz Stefan’ın balkonundan "Suriye’deki  Kürtlere barış" yazılı bir pankart açarak gösteri düzenledi. Eyleme izin veren Rahip Faber, gazeteye yaptığı açıklamada,  eylemin  Suriye’deki Kürtlere barış getirmesi için "olumlu bir işaret" olduğunu savundu.

 

 

Almanya başta olmak üzere Avrupa’nın birçok kentinde camilere  saldırılar düzenleyen PYD/PKK yandaşlarına bir dini kurumun eylem yapma izni  vermesi, ülkede yaşayan Türkler başta olmak üzere Müslümanların tepkisine yol açtı.

YORUMLAR 20
  • Yavuz Selim 6 yıl önce Şikayet Et
    En sonunda kilise kapısında, papazın ayağı altında sürünür hale geldiler. Allah(CC) bin beter etsin.
    Cevapla
  • Muzo 6 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa'ya gidecek göçmenlerdden bize ne. Gitmek isteyen gitsin. Türkiye düşmanlığının zirve yaptığı Almaya, Fransa, Belçika, Hollanda ve Avusturya düşünsün. Suriyeli ve diğerleri iş güç para olmayan Bulgaristan, Macaristan ve Çekya gb. Ülkelerde durmayacaklar. Gidecekleri kapılarına dayanacakları bu Türkiye düşmanlarının kapıları. Bırak terörü onlar düşünsün...
    Cevapla
  • Zeki 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar delile rağmen daha anlamayan var mı acaba haçlı seferlerini
    Cevapla
  • tecdeli 6 yıl önce Şikayet Et
    açın artık ibadete Ayasofya yı
    Cevapla
  • zulkay karakaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Avrupanın icin demokrasi insan hakları adalet demek çıkarları söz konusu demek avrupanın çıkarı söz konusu olunca terör demek onların müttefikleri demek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan