AP'de büyük skandal!

Bir dönem terör örgütü PKK'ya ait fotoğrafların sergilendiği Avrupa Parlamentosu'nda Afrin operasyonunun durdurulması için eylem düzenlendi.

AP'de büyük skandal!
AP'de büyük skandal!
GİRİŞ 07.02.2018 08:41 GÜNCELLEME 07.02.2018 08:42
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında terör örgütlerine darbe vurmaya başlayınca Avrupa'dan tepkiler yükselmeye başladı.

Avrupa Parlamentosu'nda görev yapan 100 milletvekili, Zeytin Dalı Harekatı'nın durdurulmasını istedi.

 

 

Parlamentoda ellerine "Afrin yalnız değildir" dövizlerini alan Avrupalı milletvekilleri, YPG'li teröristlerin yanında olduğunu açık bir şekilde beyan etti.

AP'DE PKK SERGİSİ

Bugün terör örgütü YPG'nin safında bulunan Avrupa Parlamentosu, geçmişte de örgütün propagandasına izin veriyordu.

YORUMLAR 61
  • NAHRAN MEHMET 6 yıl önce Şikayet Et
    AP bu bayanları sadece burda kalmasınlar dağdaki teröristlerin diğer ihtiyaçlarını karşılamak için AFRİN'e gitsinler daha faydalı olurlar
    Cevapla
  • paşam123 6 yıl önce Şikayet Et
    Neymiş! 40 yıldır yapılan bunca terör eyleminin kaynağı çok değerli amerikalı ve avrupalı dostlarımızmış!!! Daha önce gerçeklerle yüzleşemeyen yüzleşmekten korkan ülkeyi yöneten lider bozuntularına hitaben yazıyorum. Bunca askeri bile bile şehadete gönderen gafiller. Yetmedi gidip avrupayı ve amerikayı yönetenlerin kucaklarından kalkmadınız. Türkün onuruu gururunu ruhunu ayaklar altına aldınız!!! Ey yarab, Allah bu millete orduya vede reise yardım eyle... Cihan bir olmuş islamı aleme karşı gelmekte. Yanlız bıakma bizleri yarab..
    Cevapla
  • M.Zeki 6 yıl önce Şikayet Et
    Amin...
    Cevapla
  • Necati 6 yıl önce Şikayet Et
    bunların kudurduklarını görmek benim öyle hoşuma gidiyoki anlatamam :)) sallayın gülün geçin zıplayıp dursunlar oralarda kürsülerde :))
    Cevapla
  • hacemmi 6 yıl önce Şikayet Et
    Afrin'in nerede olduğunu bile bilmezler; ....durdurun. Korkunun ecele faydası yok. Biraz dişinizi sıkın.İş bitince zaten sizin demenize gerek kalmaz.
    Cevapla
  • Mürsel battal. 6 yıl önce Şikayet Et
    anlaşılan şuki osmanlının komadan çıktığını farkeden kuduz köpekler bu koca devi tekrar eski durumuna getirmek için paçaları sıvadılar,duruma bakılırsa hz ALLAH kürdüyle türküyle lazıyla çerkeziyle tüm milletimize şehadeti nasip edecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı