İngiliz terörist, Türk ordusuyla çarpışacakmış

BBC, PKK saflarında yer alan teröristin "Türk ordusuyla çarpışmaya hazırım" sözlerini öne çıkararak Zeytin Dalı Harekatı'nı eleştirdi.

GİRİŞ 08.02.2018 16:16 GÜNCELLEME 08.02.2018 16:34
Bu Habere 233 Yorum Yapılmış

ngiliz BBC, Afrin'de süren Zeytin Dalı Harekatı'nın "binlerce sivili yerinden ettiği" iddiasıyla yayımladığı haberinde terör örgütü temsilcilerinin beyanatlarına yer verdi.

PKK'LI İNGİLİZİN "TÜRK ORDUSUYLA ÇARPIŞMAYA HAZIRIM" SÖZLERİ

 

BBC'nin bu bağlamda dikkat çeken haberleri, terör örgütü PYD/PKK safında yer alan bir İngiliz vatandaşının Türk ordusuyla çarpışmaya hazır olduğu şeklindeki sözlerini öne çıkarmasıyla gündeme geldi.

Haberde, sözde insani yardım gönüllüsü olarak gittiği Suriye’de terör örgütü safına katılan İngiliz Jamie Janson’ın, Suriye’de İngiliz bayrağıyla çekilen fotoğrafı da kullanıldı.

1028 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

TSK'dan 20. gününe girilen Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili yapılan son açıklamada 1028 teröristin öldürüldüğü bildirilmişti.

YORUMLAR 233
  • ted kaczynski 2 yıl önce Şikayet Et
    based
    Cevapla
  • kana kan 6 yıl önce Şikayet Et
    geel geel topla gel sağa sola kıvırma öylece gel
    Cevapla
  • Real Yorumcu 6 yıl önce Şikayet Et
    La deyyus, sen SIK kafana bir kenarda kiymete binersin arkadaslarin icinde. Ama bizim kursunumuz ile ölünce les olacaksin. Ha nihayetinde GEBERECEKSIN bizim icin asil önemli olan bu. Bizim kursunumuz israf olsa da.
    Cevapla
  • alikarslı 6 yıl önce Şikayet Et
    senindedelerinide biliriz
    Cevapla
  • Dadaş Osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Senın bizdeki yiğitliğe bak Çanakkalede dedelerinin mezarı var aslında o temiz pak toprağa benim şehidim yatmalı sadece senın ölünü dirini yakıcan sen erkeksen sahaya in biz burdayız bir gider bin onbin gelir sen düşün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor