Alman teröristler: Erdoğan'a karşı savaşıyoruz

Almanya'nın en çok satan gazetelerinden Bild, Zeytin Dalı Harekatı'nın hedefi olan YPG'li teröristleri güzelleyerek, "Alman savaşçıları Erdoğan’a karşı savaşıyor." başlıklı haber yaptı.

Alman teröristler: Erdoğan'a karşı savaşıyoruz
Alman teröristler: Erdoğan'a karşı savaşıyoruz
GİRİŞ 09.02.2018 14:18 GÜNCELLEME 09.02.2018 22:40
Bu Habere 180 Yorum Yapılmış

Zeytin Dalı harekatı kapsamında öldürülen teröristlerin geneli yabancı uyruklu. Aralarında İngilizinden, ABD'lisine, Çinli ve hatta Almanına kadar çok sayıda teröristi etkisiz hale getiren TSK ve ÖSO'ya karşı kara propaganda uygulanıyor.

Almanya'nın en çok satan gazetelerinden biri olan Bild, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan karşıtlığı nedeniyle YPG'nin yanında yer alarak teröristleri "Alman Savaşçılar" olarak lanse etti.

 

 

"ALMAN SAVAÇILARI ERDOĞAN'A KARŞI SAVAŞIYOR"

Bild dergisi YPG'nin Alman teröristlerine sahip çıkarak koca bir sayfa ayırdığı haberinde, "Alman savaşçıları Erdoğan’a karşı savaşıyor" başlıklı haberinde. "DAEŞ'e karşı savaşan uluslararası özgürlük askerleri şimdide Türkiye’ye karşı savaşıyor" yazdı.

TÜRK DEVLETİ'NE GÖZ DAĞI VERECEKLERMİŞ

Grubun sözde sözcüsünün açıklamalarına yer veren Bild,"Biz YPG'nin uluslararası savaşçılarıyız. Daha önce DEAŞ'a karşı savaştığımız gibi şimdi de faşist Türk devletine karşı Afrin'i savunmak için gidiyoruz" sözleriyle Türkiye'ye gözdağı vermeye çalıştı.

YORUMLAR 180
  • Veysel balaban 6 yıl önce Şikayet Et
    1150 küsürünüzü sizlere yolladık. Daha da yollarız sıkıntı yok
    Cevapla
  • Harun Gulen 6 yıl önce Şikayet Et
    Almaninizda her turlu gevurunuz kafiniriniz teker teker cifter cifter geberecek, oz amanda biz almanlarda dahil hepsini birden yendik perisan ettik diyecegiz, o zzaman bakalim sahiplenecekmisiniz alman savascilarinizi, hepsini tahta kutulara paketleyip geri gonderecegiz Allahin izniyle.
    Cevapla
  • taret 6 yıl önce Şikayet Et
    Neo Haçlılar.
    Cevapla
  • adamın biri 6 yıl önce Şikayet Et
    Sıkmayın canınızı!Birkaç tanede Avrupalıyı leş haline getiririz.
    Cevapla
  • Bilal 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar bizi patagonya milleti sanıp gözdağı veriyorlar. Gülesim geliyor. Silahla fotoğraf çektirmeyle olmuyor bu işler. Türk milleti gelirse şaşırırsınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ölüme neden olan ihmaller zincirine CHP'den pişkin destek!
Baykar'dan vatandaşlara uyarı: Çağrılara itibar etmeyin!