Kraliyet aşkı peyazperdede

İngiltere Prensi William ve Kate Middleton’un aşkını konu alan ve 3 milyon dolara çekilen filmin İngiltere televizyonlarında tanıtımlarına başlandı.

Kraliyet aşkı peyazperdede
Kraliyet aşkı peyazperdede
GİRİŞ 25.04.2011 16:32 GÜNCELLEME 25.04.2011 16:32

Filmin başrol oyuncuları Camilla Luddington ve Nico Evers-Swendell, Kraliyet Düğününün yapılacağı Westminster Abbey önünde basına poz verdi.

Amerikan Channel Lifetime tarafından, 3 milyon dolara çekilen filmin İngiltere televizyonlarında tanıtımlarına başlandı. 110 dakika süren film, Prens William ve Kate Middleton’un İskoçya St. Andrews Üniversitesi’nde tanıştıkları andan nişana kadar geçen süreci konu alıyor.

9 yıllık ilişkinin iniş ve çıkışları, Kraliyet ve basının baskıları çiftin ilişkisini kameralar önüne taşıyor. Kate Middleton’u, Camilla Luddington canlandırırken, Prens William’ı Yeni Zelandalı oyuncu Nico Evers-Swendell canlandırıyor. Oyuncular kameralara yaptıkları açıklamalarda “Biz herkesin izleyebileceği bir film yaptık ve yaptığımız işle gurur duyuyoruz” dedi.

Channel Lifetime tarafından çekilen filme eleştiriler çoğunlukla negatif. İngiltere ve Amerika’da çekilen filme gelen yorumlar filmin kötü oyunculuk, kötü çekim ve kötü kurgulanmasını eleştiriyor.
 
 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası