Devlet başkanı kapıda kaldı!

Somali Devlet Başkanı Hasan Şeyh Mahmud, resmi ziyarette bulunduğu İngiltere'de zor anlar yaşadı.

Devlet başkanı kapıda kaldı!
Devlet başkanı kapıda kaldı!
GİRİŞ 05.02.2013 16:06 GÜNCELLEME 05.02.2013 16:11
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

İngiltere Başbakanı David Cameron ile görüşmek için başkent Downing Sokağı 10 Numara'daki resmi konutuna giden Mahmud, kapıda kaldı.

Cameron, Mahmud'u karşılamak için gecikince Somali Başkanı bir süre beklemek zorunda kaldı. Mahmud'un ne yapacağını bilemeden kapıya baktığı anlar gazeteciler tarafından görüntülendi.

YORUMLAR 14
  • yuksel tosun 11 yıl önce Şikayet Et
    sav 'dan ahmet akpınara. maalesef öğretmenleri bu hale düşürenler utansın.sana da çok yazık ki öğretmenler hakkında yanlış düşünüyorsun. senin yerinde olsam eğer çocuğun falan ve okuyorlarsa git hemen al . tarif ettiğin öğretmenlere-öyle öğretmenler yok da- emanet etme kendin okut bakalım nasıl olacak
    Cevapla
  • mustafa kesgin 11 yıl önce Şikayet Et
    atama bekleyen öğretmene... kardeşim ben pvc atölyesi olan bir esnafım.. asla kalp kırmak niyetinde de de değilim, hem ofisimde hem atölyede çalışacak elaman bulmakta zorlanıyorum. asılında asıl konu da bu değil, üç kardeşiz ben otuz dört yaşımdayım benden iki ve dört yaş büyük iki abim var biri yıldırım beyazıt üniversitesinde doçent biri yalova üniversitesinde doçent. bende akademisyen olma hevesi olsaydı onlardan daha önce prof. olurdum. hayat devlet kapısından ibaret değil vizyonunuzu genişletin ve hayata başka kapılardan tutunmaya çalışın derim..
    Cevapla
  • servet serin 11 yıl önce Şikayet Et
    atanamayanlara. atamayla kafayı bozmuş bunlar kardeşim kusu bakmayın sizin gibi yüzbinlerce değişik bölümleri bitirmiş üniversite mezunları var bir siz değilsiniz yani, ayrıca üniversiteyi bitirdiniz diye devlet sizi atayacak diye bir kural da yok sizin gibi diğer mezunlar da düşünürse o zaman onların da atanması lazım bu da mümkün değil o bakımdan bağırıp çağırmanın bir anlamı yok gidin başka iş yapın tıpkı diğer mezunlar gibi.
    Cevapla
  • Marslı 11 yıl önce Şikayet Et
    yaaaa. mory cante yeke yeke parçasını söylüyor olsa gerek içinden.. ingilizlerden nefret ediyorum, siyahileri sömüren baş düşman!
    Cevapla
  • demir demir 11 yıl önce Şikayet Et
    yapma dostum. ingilizin kapısında ne işin var dostum. gitme oraya gel bize.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız