Rehine eylemcisi bakın kim çıktı!

Avusturalya'nın Sydney kentindeki kafede birçok kişiyi rehin alan saldırganın kimliği belirlendi.

Rehine eylemcisi bakın kim çıktı!
Rehine eylemcisi bakın kim çıktı!
GİRİŞ 15.12.2014 17:29 GÜNCELLEME 15.12.2014 17:51
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Avustralya’nın Sidney kentinin merkezindeki bir kafede insanları rehin alan silahlı kişinin, Man Haron Monis isimli 49 yaşındaki İranlı bir mülteci olduğu açıklandı.

Avustralya polisi, şehir merkezindeki kafede 15 saatten fazla bir süredir onlarca kişiyi rehin tutan silahlı şahsın İranlı mülteci Man Haron Monis olduğunu belirtti. Polis 49 yaşındaki Monis’in, aralarında eski eşini öldürmeye yardım ve yataklık da olmaz üzere çeşitli suçlardan kefaletle serbest bırakıldığını söyledi. Ayrıca Monis’in hakkında 40’tan fazla cinsel taciz ve saldırı suçlaması olduğu da belirtildi.

 

YORUMLAR 17
  • serkan demirel 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu işin arkasındada ingiltere var osmanlıya karşı asker toplayabilmek için 100yıl önce bu olayın bir benzeri yine sidneyde gerçekleştirilmiş ardından anzaklar koşarak orduya gönüllü olmuşlar ve çanakkalede başlarına geleni herkes biliyor tamamen bir algı operasyonudur 12eylül saldırısının bir benzeridir amaç islam düşmanlığını perçinleştirmek bu adam araştırılsın işid lideriyle aynı yollardan geçtiği kesindir.
    Cevapla
  • karmaşa 9 yıl önce Şikayet Et
    iranda 10 dkk yaşayamacağını bildiği için iltica etmiş ama iran kılığından kurtulamamış. Neyse İkilemi paradoksa doğru sürmeyeyim.
    Cevapla
  • bahar 9 yıl önce Şikayet Et
    işte"müslümanlar böyle saldırgan"dedirtebilmek için yapılan algı operasyonlarından biri.akılları sıra islamı zihinlerde kirletecekler.ama tutmaz.aynen ışid ve benzerlerinin tutmayacağı gibi.
    Cevapla
  • abraham 9 yıl önce Şikayet Et
    avrupada islam karsiti örgütler olusmaya basladigi avrupa radyolarindan bu gün yayimlandi haberiniz ola
    Cevapla
  • Rıdvan 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir tiyatro daha bilinç altına, bu iranlının görüntüsü = İslam imajını kazıyorlar. İslam = Teror cahil yığınları islamın karşısında tutmak için Şeytan ve Ordusu çalışıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi