Nefes kesen rehine operasyonu kamerada

Avustralya’nın Sydney kentinde bulunan bir kafede yaklaşık 16 saattir rehin alınan kişiler polisin düzenlediği operasyonla kurtarıldı.

GİRİŞ 16.12.2014 09:55 GÜNCELLEME 16.12.2014 10:03

Operasyonda özel kuvvetler ve bomba imha ekiplerinin kafenin çevresinde beklediğinin anlaşıldığı görüntülerde patlamanın etkisiyle kafenin camlarının kırıldığı daha sonra ise polis ekiplerinin operasyonu içeriye girdiği görülüyor.

Operasyon sırasında meydana gelen patlamada iki kişinin hayatını kaybettiği 7 kişinin de yaralandığı bildirildi. Avustralya’da yaklaşık 16 saattir İranlı bir mülteci tarafından rehin alınan kişiler polisin düzenlediği operasyonla kurtarıldı. 49 yaşındaki Man Haron Monis tarafından gerçekleştirilen baskının ardından polis ekiplerinin gün boyu iletişimde olduğu saldırganın gerçekleştirdiği olay polisin özel operasyonu sayesinde başarılı bir şekilde sonlandırıldı. Polisin sistemli bir şekilde düzenlediği operasyonla sık sık patlama sesi duyuldu. Patlama sesinin ardından güvenlik alarmının çalmasıyla polis teker teker kafeye girerek rehineleri kurtarıyor. Operasyonun sırasında 2 rehinenin hayatını kaybettiği 7 kişinin de yaralandığı belirtildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar