Fotoğraftaki hayalet

Avustralya'da bir nehirde çekilen fotoğrafta görülen çocuk yüzünün, 102 yıl önce aynı nehirde boğulan kızın hayaleti olduğu iddia edildi.

Fotoğraftaki hayalet
Fotoğraftaki hayalet
GİRİŞ 12.03.2015 11:15 GÜNCELLEME 12.03.2015 12:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Avustralya'nın Queensland eyaletinde bulunan Lockyer Nehri'nde çekilen bir fotoğraf, bir anda gündeme damgasını vurdu. Kim Davison ve arkadaşı Jessie Lu, geçen yıl çocuklarıyla birlikte nehirde yüzmeye gitmişti.

Davison ve Lu'nun yanında 3 çocuk vardı. 5 kişilik grup nehirde hatıra fotoğrafı çektirdi. Ancak fotoğraf tab edildikten sonra, ikisinin arasında flu görüntü olduğunu fark ettiler. Fotoğraftaki görüntü bir kız çocuğunun yüzüne aitti. Ancak o anda suda 5'inden başka kimse yoktu. Davison ve Lu fotoğrafın sırrını çözmek için harekete geçti. Bir süre araştırdıktan sonra da tüyler ürperten bir bilgiye ulaştılar: Aynı gölde 22 Kasım 1913'te Doreen O'Sullivan isimli 13 yaşındaki bir kız çocuğu boğulmuştu.

An admin from the Toowoomba Ghost Chasers Facebook page posted a negative version of the image, saying: 'Light flare will always show up as black shadowing when the photo is inverted.. and in this case the light flare is coming from full sunlight reflecting off the water onto the child'

Fotoğrafın çekildiği gün çocuğunun, ayağını suyun dibinde birinin tuttuğunu anlattığını da belirten Kim Davison, suda yalnız olduklarını ve fotoğrafın orijinalliğinin de test edildiğini belirtiyor. 2 kadına göre, fotoğrafta beliren flu görüntü, 102 yıl önce ölen kız çocuğunun hayalatine ait.

YORUMLAR 1
  • kemal 8 yıl önce Şikayet Et
    Bizde kandik vay be.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!