Aydın

Başkan Çeçrioğlu, Ege ET Çine Şubesini Açtı

13:13 14 Ağustos 2015
Başkan Çeçrioğlu, Ege ET Çine Şubesini Açtı

Aydın Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ucuz ve kaliteli et tüketebilmeleri için hayata geçirdiği Ege Et’in Çine şubesini hizmete ...

Aydın Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ucuz ve kaliteli et tüketebilmeleri için hayata geçirdiği Ege Et’in Çine şubesini hizmete açtı.
Ege Et’in Çine şubesi, Çine Hamitabat mahallesi 232 sokak No:1 adresinde düzenlenen törenle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından hizmete açıldı. Ege et’in açılan şubeleriyle il genelinde Aydın halkından yoğun ilgi gördüğünü belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Ege Et şubeleriyle vatandaşların ekonomik ve kaliteli et tüketmesini hedefledik. Ana çıkış noktamız üreticiye destek, halka hizmet. Hep bunun için çalıştık. Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Ege Et Ege Bölgesi’nde bir marka haline geldi. Aydın dışında Ege Bölgesi’nde yaşayan Aydınlı vatandaşlarımız özellikle İzmir’deki Aydınlılar Ege Et’in kendi illerinde de şube açmasını talep ediyorlar. Ama bizim bu bölgede yetişen büyükbaş hayvanların etleri çok daha lezzetli oluyor. O yüzden siz Çinelilere çok teşekkür ediyorum" dedi.
Yoğun ilgi gören açılış töreninde konuşan Özlem Çerçioğlu, ayrıca Çine’de Büyükşehir belediyesi olarak yaptıkları çalışmalardan da bahsetti. Çine’nin kendileri için büyük önem taşıdığını kaydeden Başkan Çerçioğlu, “Çineli hemşerilerimin gösterdiği ilgiye teşekkür ediyorum. Çine halkına hizmetlerimiz devam ediyor. Çine’ye hizmet vermekten mutluyum. Hizmetlerimiz devam edecek" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.