Aydın

Aydın'dan kısa kısa

10:27 28 Ağustos 2015
Aydın'dan kısa kısa

Efeler Belediyesi beceri kursu düzenliyor

 Efeler Belediyesi tarafından açılacak beceri kurslarına yoğun ilgi gösterildiği bildirildi.

Efeler Belediyesi ve Efeler Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde düzenlenen 15 daldaki beceri kurslarına kayıtlara başlandığı ve vatandaşlar tarafından ilgi gördüğü belirtildi.

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, 15 ayrı dalda açılacağı ve türüne göre 3 ila 6 ay süreceğini kaydettiği kurslara katılanlara Milli Eğitim Müdürlüğü onaylı kurs bitirme sertifikası verileceği ifade etti. 

Kurslara gösterilen dolayı vatandaşlara teşekkür eden Özakcan, "Belediyemiz bünyesinde, boncuk çiçek, çeyiz ürünleri hazırlama, dekoratif ahşap süsleme, elde kurdele işi, makrome örgü, mis sabun, örme ve düğümlü takı yapma, özel gün ve nikah şekeri hazırlama, taş bebek yapımı, tabii kumaş çiçek yapımı, takı  akrilik çalışmalar ve ebru olmak üzere toplam 15 ayrı dalda beceri kursu açılacak. Kayıtların başladığı günden bu güne vatandaşlarımızın yoğun ilgisi bizi çok mutlu etti" dedi.

 

- İncirliova Belediyesi'nden iki engelliye yardım

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçe merkezinde ikamet eden Ayşe Elalmış ile Fadime Bozkuş’a tekerlekli sandalye hediye etti.

Kale, yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden bu yana sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini, imkanları dahilinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek verdiklerini söyledi.

 İhtiyaç sahibi engelli vatandaşlara yönelik yürütülen çalışmalarda, bugüne kadar 40 tekerlekli sandalye desteğinde bulunduklarını bildiren Kale,  "Bundan sonra da vatandaşlarımıza destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.