Aydın

"Stres Yok, Kriz Yok" projesi

15:26 05 Ekim 2015
"Stres Yok, Kriz Yok" projesi

AYTO'nun "Stres Yok Kriz Yok" adlı eğitim projesi ekim ayında gerçekleşecek

Aydın Ticaret Odası’nın (AYTO) Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) desteğiyle uygulayacağı "Stres Yok, Kriz Yok" projesinin ekim ayında gerçekleştirileceği bildirildi.

AYTO Başkanı Hakan Ülken yaptığı açıklamada,  GEKA'ya 2015 Yılı Teknik Destek kapsamında hayata geçirilecek "Stres Yok, Kriz Yok" eğitim projesinin, stres yönetimi, risk yönetimi, iş sahiplenme ve verimlilik konuları olmak üzere 49 saatlik bir eğitim programını içerdiğini bildirdi. 

AYTO üyelerinin iş yaşantısını daha sağlıklı ve yaşanabilir bir hale getirme, daha mutlu, daha huzurlu ve daha verimli bir iş yaşamı sürdürebilme hedefledikleriyle programı uygulamaya geçirdiklerini kaydeden Ülken, "AYTO Üyelerine yönelik gerçekleştirilen anketlerde üyelerimizden gelen talebin büyük bir kısmının çalışanlara yönelik eğitimler düzenlenmesi olduğunun gördük. Odamıza kayıtlı üyelerimizin yüzde 70’i perakende sektöründe faaliyet gösteriyor. Eğitimlerin planlamasını, üye odaklı çalışma prensimiz çerçevesinde perakende sektörünün en çok ihtiyaç duyacağı konularda gerçekleştirdik" dedi.

Ülken, perakende sektöründeki satış elamanlarının büyük bölümünün işi çalışırken öğrendiğini, bu durumun müşteri ilişkilerinde karşılaşılan sorunları yönetememe, oluşan stresle başa çıkamama gibi durumları ortaya çıkardığını dile getirdi. 

Ülken eğitim programının ekim ayında gerçekleştirileceğini kaydetti. 

 

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.