Aydın

Aydın'da otomobilin şarampole devrilmesi

17:45 24 Kasım 2015
Aydın'da otomobilin şarampole devrilmesi

Hayatını kaybeden 7 kişinin cenazeleri, toprağa verildi

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde pazara gidenleri taşıyan otomobilin şarampole devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 7 kişinin cenazeleri defnedildi.

Nazilli ve Bozdoğan Devlet hastanelerinin morgundan alınan sürücü Mehmet Ali Ülken (62), Herdem (79), Talip (58), Gülay (20) ve Kayhan Süngül (24), Gülcan Menemenli (8) ile Durmuş Ali Madran'ın (66) cenazesi, Kızıltepe Mahallesi'ndeki mezarlığa getirildi.

Cenazeler, burada kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Hayatını kaybedenlerin yakınları, bu sırada sinir krizi geçirdi.

- Pazar için okuluna gitmemiş

Kazada yaşamını yitiren 8 yaşındaki Gülcan Menemenli'nin Kemer HES İlkokulu 3. sınıf öğrencisi olduğu, ailesiyle pazardan alışveriş yapmak için okula gitmediği öğrenildi. 

Kardeşinin fotoğrafını eline alarak gözyaşı döken 13 yaşındaki Mithat Menemenli, Gülcan ile en son dün akşam oyun oynadıklarını, büyük üzüntü içinde olduğunu söyledi.

Kazada babası Herdem, kardeşleri Kayhan ve Gülay'ı kaybeden Söke Sağlık Meslek Yüksekokulu öğrencisi Ceylan Süngül (21) ise kaza haberini okuldayken aldığını, ailesinden 3 kişiyi kaybetmenin acısını yaşadığını dile getirdi. 

Öte yandan, kazada yaşamını yitiren sürücü Ülken'in emekli hava astsubayı ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.