Aydın

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Biçer:

11:22 13 Nisan 2016
Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Biçer:

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Cüneyt Biçer, " Matematiksel olarak play-off mücadelesini kaybettik ama kalan maçlarımızda en iyi oyunu sergileyeceğiz." dedi.

Biçer, gazetecilere yaptığı açıklamada, pazar günü kendi sahalarında oynayacakları Sarıyer maçının çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

Geçen hafta Menemen Belediyespor karşısında aldıkları galibiyetin moraliyle çalıştıklarını belirten Biçer, "Sarıyer'in güçlü bir ekip olduğunu çok iyi biliyoruz. Ama bizde güçlü ve iyi bir ekibiz. Kendi taraftarlarımızın önünde kazanmak için oynayacağız. Rakibimizde play-off mücadelesi veriyor. Biz de kendi işimize bakacağız. Biz şu anda matematiksel olarak play-off mücadelesini kaybettik ama kalan maçlarımızda en iyi oyunu sergileyeceğiz." diye konuştu.

Biçer, sezonun bitimine 3 maç kaldığına dikkati çekerek "Kalan maçlarımızda alt yapımızdan A takımımıza kazandırdığımız genç oyuncularımıza kadroda yer verip, tecrübe kazanmalarını sağlayacağız." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.