Aydın

Aydın'dan kısa kısa

15:33 26 Nisan 2016
Aydın'dan kısa kısa

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde HES-1 barajını korurken terör örgütü PKK mensuplarınca açılan ateş sonucu yaralanarak gazi olan Aydınlı Jandarma Uzman Çavuş Volkan Güleç’i ziyaret etti.

Gazinin Efeler ilçesi Girne Mahallesi'ndeki evine gelen Erdem, Güleç ve ailesine geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Belden aşağısı felçli kalan askerin tedavisinde her türlü yardımı yapacaklarını belirten Erdem, “Vatanı ve milleti uğruna mücadele ederken gazi kalan vatandaşlarımız bizler için gerçek birer kahramandır. Aydınlı gazimiz Uzman Çavuş Volkan Güleç de barajı inşaatına saldıran teröristlerin açtığı ateş sonucu yaralandı. Ankara’da GATA’da yapılan tedavisinin ardından gazimizin belden aşağısı maalesef felçli kaldı. Kendisini evinde ziyaret ederek devletimizin her zaman yanında olduğunu ilettik. Tedavisi konusunda gazimize yardımcı olacağımız ve kendisine tekerlekli sandalye vereceğiz.” dedi.

Gazi Uzman Çavuş Volkan Güleç ise “En büyük korkum oğlumun yetim kalmasıydı. Allah beni aileme bağışladı. Tedavilerim sonunda yeniden yürümeyi ümit ediyorum. Milletvekilimizin ziyareti beni çok mutlu etti. Devletimizin desteğini her zaman yanımda gördüm.” ifadelerini kullandı.

Erdem'e ziyaretinde AK Parti Efeler İlçe Başkanı Aytaç Arslan da eşlik etti.


- Hastane bahçesinde kaza yaptılar

Nazilli'de iki otomobil, devlet hastanesinin bahçesinde çarpıştı.

Hastanenin Göğüs Hastalıkları servisinde yatanın çağrısı üzerine hastaneye gelen İdris Olcay'ın kullandığı 09 R 7259 plakalı otomobil, tedavi için hasta getiren Mehmet Yüksel yönetimindeki 44 DZ 237 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Kazada yaralanan olmazken, araçlarda hasar meydana geldi.


- Nazilli'de Ebeler Haftası kutlandı

Ebeler Haftası, Nazilli Devlet Hastanesi'nde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Hafta dolayısıyla hastanenin doğum servisinde düzenlenen törene hastanede çalışan ebeler, başhekimi Opr. Dr. Şafak Çalışkan, doktorlar ile bazı hasta yakınları katıldı.

Törende konuşan başhekim Çalışkan, ebeliğin dünyanın en eski mesleklerinden biri olduğunu belirterek, "Yeni bir canlının dünyaya gelmesine yardımcı olan, doğum ağrısı çeken bir annenin acılarını dindiren, aileye istek ve özlemle beklenen birisinin katılmasını sağlayan, bu mucizevi olaya tanıklık etmenin gururunu yaşayan ebeler, bu sebeple toplum içinde saygın bir yer edinmişlerdir." dedi.


- Evdeki yangın, otomobile sıçradı

Germencik ilçesinde Gökhan Adalı’ya ait evde yangı çıktı. Yangın, yolda park halindeki otomobilin de yanmasına neden oldu.

Germencik'e bağlı Yeni Mahalle'de Gökhan Adalı’ya ait evde kimsenin olmadığı sırada, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Evi bir anda saran alevler, evin yakınında park halinde olan, Gökhan Kemcem’e ait 09 TP 836 plakalı otomobile sıçradı.

Otomobilin ön kısmı yandı. Çevreden yangını gören vatandaşlar itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürdü.


- Seyir halindeki kamyonet yandı

Aydın-İzmir Otoyolu’nun Mehmet Yeşildağ'ın (56) kullandığı 35 HZF 11 plakalı kamyonet, seyir halideyken alev aldı.

Sürücü Yeşidağ, kamyoneti emniyet şeridine park ederek, durumu itfaiyeye ve polise bildirdi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında, kamyonette taşıdığı 9 motosiklet kullanılamaz hale geldi.

Yangın, sebebiyle kontrollü geçişi sağlandığı yolda uzun araç kuyruğu oluştu.

Kamyonet sürücü Mehmet Yeşildağ, Manisa'nın Salihli ilçesinden Fethiye'ye motosiklet götürdüğünü belirterek, "Kamyonette 9 tane motosiklet vardı, hepsi yeniydi. Elektrik aksamından dolayı yangın çıktı. Yangından dolayı yaklaşık 110 ile 120 bin lira arasında zarar var" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.