Aydın

Nazilli Belediyespor teknik direktörü Biçer:

16:39 29 Nisan 2016
Nazilli Belediyespor teknik direktörü Biçer:

Spor Toto 2 lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Cüneyt Biçer, ligi galibiyetle tamamlamak istediklerini söyledi.

Ligin son haftasında, yarın oynayacakları Hatayspor maçının hazırlıklarını tamamlayan Aydın temsilcisi, tesislerinde kampa girdi.

Zor bir sezonu geride bıraktıklarını belirten teknik direktör Cüneyt Biçer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kümede kalma mücadelesi veren Hatayspor'un durumunun kendilerini ilgilendirmediğini, galibiyet için sahaya çıkacaklarını söyledi.

Sezonun son maçında taraftarlarını maça davet eden Biçer, "Biz Nazilli Belediyespor olarak kendi sahamızda ligi galibiyetle tamamlamak istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı da takımlarını desteklemek üzere sahaya bekliyoruz. Her maç gibi ligin son karşılaşması olan Hatayspor maçına da en iyi bir şekilde hazırlandık. Bu karşılaşmada da kendi alt yapımızdan yetişen genç oyuncularımıza lig tecrübesi kazanmaları için yer vereceğim." dedi.

Biçer, kart cezalısı Yılmaz Özeren ve sakat Halil Zeybek’in dışında takımda eksik bulunmadığını, sakatlıkları süren Fatih ve Yüksel’in durumlarının ise maç saatinde belli olacağını sözlerine ekledi.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.