Aydın

Aşk "engel" tanımadı

10:01 16 Mayıs 2016
Aşk "engel" tanımadı

Aşkları engel tanımayan Canan Kulfel ile engelli sporcu Veli Özişçi, dünyaevine girdi.

Didim ve Yöresi Engelliler Derneğinde çalışan Canan Kulfel ile Pamukkale Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nda oynayan Veli Özişçi, Engelliler Haftası kapsamında hazırlanan "Engelsiz Parti" etkinliği çerçevesinde düzenlenen nikahla evlendi.

Didim Ticaret Odası Aytaç-Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezi'ndeki törende nikahı, İlçe Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay kıydı.

Özişçi, Canan Kulfel ile 4 ay önce tanıştıklarını ve birbirlerine aşık olduklarını belirterek, "Çok iyi anlaşıyoruz. Canan’ın hayata bakışı, benim ona olan sevgimi ortaya çıkarttı. Aşk engel tanımıyor." dedi.

Kulfel de Özişçi'nin hayata bağlılığından ve kendisiyle barışık olmasından çok etkilendiğini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Maalesef birçok kişi engeli olmayan birini, engelli biriyle evlendirmek istemiyor. Oysa evliliklerde vücut sağlığından daha önemli olan kalp, gönül ve düşünce sağlığıdır. Biz çevre baskısına meydan okuyup aşkımıza engel tanımadık. Bizim gibi olup da çevre baskısına yenilenlere örnek ve destek olmak için nikahımızı Engelliler Haftası kapsamında kıydırdık."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.