Aydın

Aydın'dan kısa kısa

18:18 16 Haziran 2016
Aydın'dan kısa kısa

Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen ödül töreninde Kaymakam Fırat Çelik tarafından birincilere tam, ikincilere çeyrek, üçüncülere de gram altın ödülü verildi.

Koçarlı ilçesinde Düşünce Eylem ve Koordinasyon Ekibi (DEKE) tarafından 2. kez düzenlenen programda başarılı olan öğrenciler altınla ödüllendirildi.

Çelik, DEKE’nin önemine değinerek, "Bu proje Klasik eğitim anlayışının dışında, öğrencinin sahip olduğu potansiyeli ortaya çıkarmak kadar önem taşıyor. Bu başarıya baktığımızda çok büyük emek var. Ödül alan tüm öğrencilerimizi yürekten kutluyorum." dedi.

Törene Garnizon Komutanı Üsteğmen Hakan Sezgi ve Belediye Başkanı Mutlu Öztürk de katıldı.


- Nazilli'de yaz Kur'an kursları

Nazilli İlçe Müftüsü Necati Topaloğlu, 20 Haziran’da yaz Kur’an kurslarının açılacağını bildirdi.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Topaloğlu, yaklaşık 5 bin öğrencinin kursa katılacağını söyledi.

Kursların 20 Haziran’da başlayacağını belirten Topaloğlu, her yaşta çocuğun kursa katılabileceğini anlattı.

Topaloğlu, şöyle devam etti:

"Birinci görevimiz öğrencilere camiyi, dini ve din görevlisini sevdirmektir. Çocuk bunları severse kendi çaba gösterir ve öğrenmek için azmeder. Çocuklara en çok davranışlarımızla, yaşantımız ve hareketlerimizle örnek olabiliriz."


- Nazilli Belediyespor'da transfer

Spor Toto 2 lig takımlarından Nazilli Belediyespor, 2 oyuncuyu transfer etti.

Kulüp Basın Sözcüsü Özgen Türker, 50. yılında şampiyonluk parolası ile yola çıktıklarını belirterek transfer çalışmalarını devam ettiklerini anlattı.

"Dış transfer çalışmalarında forvet, stoper ve orta saha mevkilerine takviyeler yapacağız" diyen Türker, şunları kaydetti:

"Sivas Belediyespor'dan orta saha oyuncusu Berkay Öztuvan ve Fatih Karagümrükspor’dan da stoper Hüseyin Cankut Atasoy’u 2’şer yıllığına renklerimize bağladık. Hedefimiz şampiyonluk mücadelesi yapabilecek bir takım oluşturmaktır."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.