Aydın

Kuşadası'ndaki huzur operasyonu

17:08 27 Haziran 2016
Kuşadası'ndaki huzur operasyonu

Kuşadası ilçesinde Ramazan Bayramı öncesi gerçekleştirilen ve 3 gün süren 'huzur operasyonu'nda çeşitli suçlardan aranan 20 kişinin yakalandığı bildirildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada 24-26 Haziran'da düzenlenen 'huzur operasyonu'nun sona erdiği belirtildi.

19 ayrı bölgede 250 personelin katılımıyla operasyonun yapıldığı anlatılan açıklamada, "20 şahıs yakalanmış, 1 ruhsatsız tabanca ile 6 fişek, 2 adet kuru sıkı tabanca ile 316 adet kuru sıkı tabanca fişeği, 26 gram esrar maddesi, 3 buçuk gram kristal tabir edilen uyuşturucu madde, 18 adet uyuşturucu hap ve 2 adet sustalı bıçak ele geçirildi. 10 şahsa uyuşturucu madde bulundurmaktan, 1 şahsa 6136 sayılı kanuna muhalefetten adli işlem, 6 iş yerine ruhsatsız faaliyetten, 3 araç sürücüsüne de sürücü belgesiz araç kullanmaktan idari işlem yapıldı." ifadelerine yer verildi.

Kuşadası Emniyet Müdürü Özgür Batçıoğlu, bayram öncesi kötü niyetli olabilecek kişilere yönelik caydırıcı bir çalışma yaptıklarını belirterek, vatandaşların huzurlu ve güvenli bir bayram geçirmeleri için çalışmalara devam edeceklerini söyledi.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.