Aydın

Bayram tatili bitti sahillerde yoğunluk bitmedi

14:13 12 Temmuz 2016
Bayram tatili bitti sahillerde yoğunluk bitmedi

Ege Bölgesinin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası ve Didim sahillerinde, Ramazan Bayramı tatili bitmesine rağmen yoğunluk yaşanıyor.

Kuşadası'nda yerli ve yabancı turistler, Kadınlar Denizi başta olmak üzere Milli Park, Sevgi ve Kuştur gibi plajlara akın etti. İlçede bulunan çok sayıda su parkı da vatandaşlardan ilgi gördü.

Kuşadası Turizm Tanıtma Vakfı Başkanı Bülent İlbahar, 9 günlük bayram tatilinde ilçede beklenmedik bir yoğunluk olduğunu belirtti.

Tatil sonrası da hareketliliğin devam etmesinin memnuniyet verici olduğunu söyleyen İlbahar, "Özellikle hafta içi olmasına rağmen sahillerdeki yoğunluk bizleri mutlu ediyor. Kruvaziyer gemilerin yoğun şekilde gelmesi de ilçeye ekonomik katkı sağlıyor. Elimizden geldiğince yerli ve yabancı turisti en iyi şekilde ağırlamaya çalışıyoruz" dedi.

Öte yandan Didim ilçesinde de bayram sonrasında yoğunluk gözlendi. İlçenin önemli plajlarından Altınkum sahili yerli ve yabancı turistle doldu.

Burada da Kuşadası'nda olduğu gibi su parklarını tercih edenlerin yanı sıra koyları gezmek isteyen turistler de tekneleri boş bırakmadı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.