Aydın

Kaymakam Yönden, AA'nın "Dakika Dakika FETÖ’nün Darbe Girişimi" kitabını anlattı

16:38 22 Ağustos 2016
Kaymakam Yönden, AA'nın "Dakika Dakika FETÖ’nün Darbe Girişimi" kitabını anlattı

Didim Kaymakamı İsken Yönden, kendisine hediye edilen Anadolu Ajansı'nın "Dakika Dakika FETÖ’nün Darbe Girişimi" kitabının içeriğini, ziyaretlerine gelen AK Parti ilçe yönetimi üyelerine anlattı.

AK Parti Didim İlçe Yönetim Kurulu ve Belediye Meclisi üyeleri, Kaymakam Yönden’i makamında ziyaret etti.

Ziyarete katılanlar arasında yer alan AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş, darbe girişiminin ardından başlatılan "demokrasi nöbetleri"ne destek sunmasından dolayı Yönden'e teşekkür etti.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından ilk günden itibaren meydanda olduklarını belirten Yönden, "Bu millete lider lazımmış. Sayın Cumhurbaşkanımız, 15 Temmuz akşamı ‘sokağa çıkın’ deyince hep beraber sokağa çıktık. Allah’a çok şükür halk bu kalkışmaya izin vermedi" dedi.

Anadolu Ajansı'nın "Dakika Dakika FETÖ’nün Darbe Girişimi" kitabının içeriği hakkında da ziyaretçilerine bilgi veren Yönden, şunları söyledi:

"Güzel bir çalışma yapılmış. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla meydanlara çıkan halkımız büyük bir cesaret örneği göstererek bu darbe girişimine kalkışan FETÖ mensuplarına büyük bir ders vermiştir. AA muhabirlerinin anlık haberleri ve olay anındaki fotoğraflarıyla kronolojik bir sıraya göre derlendiği kitap, tarihi bir belge niteliği de taşıyor. Bu kitap, milletin bir beladan, iradesiyle nasıl kurtulduğunu, gelecek nesillere gösterme olanağı sağlayacaktır. Bu güzel eseri hazırlayan Anadolu Ajansına teşekkür ediyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.