Aydın

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Biçer:

17:24 30 Ağustos 2016
Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Biçer:

Spor Toto 2 Lig. Beyaz Grup'ta mücadele edecek Nazilli Belediyespor'un Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, "Lige ve yeni sezona galibiyet ile başlamak istiyoruz. İyi bir ekip kurduk ve çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik." dedi.

Sezonun ilk maçını kendi evinde Hacettepe ile oynayacaklarını belirten Biçer, gazetecilere yaptığı açıklamada, iddialı bir ekip kurduklarını belirtti.

Biçer, "Çok iyi ve uyumlu bir kadro oluşturduk. 2016-2017 sezonu için iddialıyız. Yeni sezonun ilk maçını da taraftarlarımızın önünde, sahamızda gurubumuzun güçlü ekiplerinden olan Ankara ekibi Hacettepe Spor ile oynayacağız. Lige ve yeni sezona galibiyetle başlamak istiyoruz. İyi bir ekip kurduk ve çok iyi hazırlık dönemi geçirdik." ifadelerini kullandı.

Şampiyonluğu hedeflediklerine dikkati çeken Biçer, hazırlık döneminde yapılan hazırlık maçlarının sonuçlarından ve oyuncularının ortaya koyduğu performanstan memnun olduğunu belirtti.

Biçer, "Nazilli Belediye sporun kuruluşunun 50. yılında artık yeni bir şampiyonluk hediye etmek istiyoruz. İnşallah bunu da el ele vererek bu yeni sezonda başaracağız." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.