Aydın

Nazilli Belediyespor'da Kahramanmaraşspor hazırlıkları

18:21 08 Eylül 2016
Nazilli Belediyespor'da Kahramanmaraşspor hazırlıkları

Spor Toto 2 lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor teknik direktörü Cüneyt Biçer, deplasmanda karşılaşacakları Kahramanmaraşspor maçına galibiyet için için çıkacaklarını belirtti.

Esat Ergüler Tesislerinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Biçer, Kahramanmaraş maçından puanla döneceklerini söyledi.

Biçer, ligin ilk haftasında sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen Halil Zeybek ve Atilla Yıldırım’ın tamamen iyileştiği kaleci Ersin Aydın’ın ise tedavisinin bir hafta daha devam edeceğini aktardı.

Ersin Aydın dışında sakat oyuncunun bulunmadığını belirten Biçer, "Hacettepespor karşılaşmasında Atilla Yıldırım ve Halil Zeybek’i sakatlıkları sebebiyle oynatamadık. Halil Zeybek geçen hafta antrenmanlara başladı fakat tedbir amaçlı olarak Hacettepespor maçında forma giymedi. Bucaspor maçında aldığı darbeyle sakatlanan Fatih Üge’de ligin ilk haftasında oynadığımız maçın bir bölümünde görev aldı. Fatih, Halil ve Atilla’nın sakatlıkları tamamen geçmiş durumda. Ersin’in ise tedavisine bir hafta daha devam edilecek. Dün yapılan antrenmana 25 oyuncumuzun katılması sevindirici. Kahramanmaraşspor maçına en iyi şekilde hazırlanıp karşılaşmaya eksiksiz bir şekilde çıkmak istiyoruz." dedi.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.