Aydın

Spor Toto 2. Lig

20:32 22 Eylül 2016
Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, futbolcuların genel anlamda bireysel performanslarından memnun olduğunu belirtti.

Biçer, takımının Ziraat Türkiye Kupası ve Ligdeki mücadelesi ile ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, "Konsantrasyonu her maçta aynı göstermemiz gerekiyor. Oyun anlamında baktığımızda birçok ligde 3 maçta oynamayan arkadaşımız bu maçta görev aldı. Genel anlamda bireysel performanslarından memnunum, iyi durumdayız. İstediklerimizi yapmaya çalıştılar. Gün geçtikçe herkes daha iyiye gidecek. Takım olarak 2 kulvarda da olabildiğince en yukarı gitmek istiyoruz. Arkadaşlarımızla beraber 2 kulvarda da sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz." diye konuştu.

Basın toplantısına katılan futbolculardan Hakan Duran, "İnşallah bu senede geçtiğimiz sene yakaladığımız başarının aynısını tekrarlarız. Kupada sürpriz sonuçlar çıktı. Bunun bilinci ile yola çıktık. Kazandığımız için mutluyuz. Arkadaşlarımızın ayağına sağlık. İnşallah bir sonraki turu geçer, gruplara kalırız." ifadesini kullandı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.