Aydın

Futbol: Spor Toto 2.Lig

17:03 29 Eylül 2016
Futbol: Spor Toto 2.Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Nazilli Belediye spor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, bu hafta sonu yine uzak bir deplasmana gideceklerini belirterek, Erzurum spor ile oynayacakları maçtan puanla dönmek istediklerini kaydetti.

Biçer, Esat Ergüler tesislerinde yaptığı basın açıklamasında, lig ve Ziraat Türkiye kupasında karşılaşacakları takımlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Pazar günü ligde Erzurumspor deplasmanına gideceklerini ifade eden Biçer, "Bu maçta bizim için çok önemli bu maçtan puan ve puanlar alarak dönmek istiyoruz. Kendi tesislerimizde de günde çift idman yaparak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ligde istediğimizi alarak ligin zirvesine yerleşmek istiyoruz." diye konuştu.

Ziraat Türkiye Kupasında Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediye sporla karşılaşacaklarını hatırlatan Biçer, şöyle devam etti:

"Gerçekten de zor bir kura çektik. Süper lig takımlarından Akhisar Belediye spor ile Akhisar’da oynayacağız. Bizim için çok zor bir maç olacak ama geçtiğimiz yıllarda takımımız Ziraat Türkiye Kupası maçlarında Konya spor ve Gençlerbirliği gibi takımları yenerek tur atlamış bir takımız. Bunun için de sahaya çıkıp mücadelemizi yaparak elimizden geleni yapacağız."




YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.