Aydın

AK Parti Nazilli ilçe başkanı istifa etti

21:17 17 Ekim 2016
AK Parti Nazilli ilçe başkanı istifa etti

AK Parti Nazilli İlçe Başkanı İsa Bedil, "Kamuoyunda kayınpederimin FETÖ'den dolayı tutuklanmasının yer almasından dolayı, bu süreçte partime ve davama zarar vermemek adına görevi iade ediyorum." dedi.

Parti Genel Merkezi tarafından 13 Ekim'de Nazilli İlçe Başkanlığı görevine getirilen Bedil, kayınpederi İ.A'nın FETÖ/DPY operasyonları kapsamında tutuklanmasının bazı yayın organlarında yer almasından dolayı, partisinin zarar göreceği gerekçesiyle istifa ettiğini bildirdi

Bedil, şunları ifade etti0

"AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatını oluşturmak üzere görev tarafıma tevdi edilmişti. Görevden sonra kamuoyunda kayınpederimin FETÖ'den dolayı tutuklanmasının yer almasından dolayı, bu süreçte partime ve davama zarar vermemek adına görevi iade ediyorum. Kayınpederimin FETÖ'yle ilişkisinden dolayı zaten kendisiyle uzun zamandır görüşmüyordum. Partimin bir neferi olarak bundan sonra da tarafıma verilecek tüm görevlere hazır olduğumu ve partimin hizmetinde olduğumu ifade ederek bu süreçte beni bu göreve layık gören ve destek veren herkese teşekkür ederim."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.