Aydın

Aydın-Denizli otoyolu ihalesi

15:38 23 Ekim 2016
Aydın-Denizli otoyolu ihalesi

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, "Aydın-Denizli otoyolunun 2016 yılı içerisinde ihale edileceği müjdesini Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Afyonkarahisar İstişare kampında verdi." dedi.

Erdem, yaptığı yazılı açıklamada, Aydın-Denizli otoyolunun son durumu hakkında bilgi verdi.

Partisinin tüm vaatleri yerine getirdiğine dikkati çeken Erdem, "AK Parti iktidar olduğu 2002 yılının ilk yılında Aydın-Denizli arasındaki yolu duble yol haline getirmişti. Aydın-Denizli otoyolunun 2016 yılı içerisinde ihale edileceği müjdesini Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Afyonkarahisar İstişare kampında verdi. Bu otobanın daha sonra Antalya'ya devam etmesi söz konusu olacak. Antalya'nın turizm potansiyelinin Ege havzasına katkısını sağlayacaktır." ifadelerini kullandı.

Erdem, şöyle devam etti:

"Aydın-Denizli arasındaki yerleşim yeri geçişlerindeki ışıklı kavşaklardaki beklemeler ve ilçe merkezlerindeki özellikle Nazilli'deki trafik yoğunluğu da ortadan kalkacaktır. Aydın için asrın projesi olacak projelerden biri olan Aydın-Denizli otoyolunun ihale edilmesi talimatını veren Başbakanımız Binali Yıldırım'a ve Bakanımız Ahmet Arslan'a Aydınlılar adına şükranlarımızı arz ediyoruz. AK Parti söz verirse Allah'ın izniyle yapar."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.