Aydın

Nazilli Belediyespor'da Ertem dönemi

18:01 25 Ekim 2016
Nazilli Belediyespor'da Ertem dönemi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un Teknik Direktör Ahmet Kazım Ertem ile sözleşme imzalayacağı bildirildi.

Yazılı bir açıklama yapan kulübün basın sözcüsü Özgen Türker, yeni teknik direktör konusunda Ahmet Kazım Ertem ile anlaşmaya vardıklarını kaydetti.

Türker, "Teknik Direktörümüz Cüneyt Biçer ve ekibi ile birlikte karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmamızın ardından daha önce de Nazilli Belediyesporu çalıştıran Teknik Direktör Ahmet Kazım Ertem ile görüşerek her konuda karşılıklı olarak mutabık kalarak anlaşma sağladık. Nazilli Belediyespor camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

Takımın bundan sonra hedefleri doğrultusunda çalışmalara devem edeceğine dikkat çeken Türker, şunları aktardı:

"Yeni hocamız ile sözleşmemizi imzaladıktan sonra da hocamız takımımızın başına geçecek ve yolumuza devam edeceğiz. Tek hedefimiz, Nazilli Belediyesporun geleceği yani sezon başında belirlediğimiz bir üst lig hedefimize ulaşabilmek. İnşallah bunu da el ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde başaracağız. Ben artık Nazilli Belediyesporun üzerinde dolaşan kara bulutların ortadan kalkacağını ve sevinçli başarılı günlerin başlayacağına inanıyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.