Aydın

Nazilli Belediyespor - Keçiörengücü maçına doğru

21:11 02 Kasım 2016
Nazilli Belediyespor - Keçiörengücü maçına doğru

Spor Toto 2. Lig Beyaz takımlarından Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Kazım Ertem, "Bu hafta sonunda da çok önemli bir maç var. Keçiörengücü bu gurubun lideri. Tabi ki rakibimize saygı duyarız. Ama önemli olan bizim takımın oynayacağı oyun ve bizim yapacaklarımız çok önemli." dedi.

Esat Ergüler Spor Tesislerinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Ertem, kendi evlerinde oynayacakları Keçiörengücü karşılaşması hakkında konuştu.

Ertem, geçen hafta oynadıkları Anadolu Üsküdar maçının sert bir maç olduğunu, çok sayıda gol pozisyonu bulmalarına rağmen bunları değerlendiremediklerini hatırlattı.

Bu hafta oynayacakları Keçiörengücü karşılaşmasının da zorlu geçeceğine dikkati çeken Ertem, "Keçiörengücü bu gurubun lideri. Tabi ki rakibimize saygı duyarız. Ama önemli olan bizim takımın oynayacağı oyun ve bizim yapacaklarımız çok önemli. Bu ortamda futbolcularımız ile bu maçın hazırlıklarına başladık. Fiziksel kapasiteye ulaşmak için çaba harcıyoruz. Oyuncularımız ile bu maçı konuşuyoruz. Oyun planımızı sahaya yansıtmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.

Ertem, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Taraftarlarımızın desteğine çok ihtiyacımız var. Aynı zamanda sabıra da ihtiyacımız var. Çünkü bizim için lig yeni başladı. Eksik oyuncularımız sakat oyuncularımız var. Bunlar bizi üzüyor ama, hayatta devam ediyor. Elimizdeki en iyi kadro ile sahaya çıkıp Nazilli Belediyespor takımına yakışanı yapacağız. Sakat oyuncularımız içerisinde belki bir ihtimal kaptanımız Zafer Özden ilk 18 içerisinde sahaya çıkabilir ama diğer oyuncularımız mümkün değil."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.