Aydın

Didim'deki cinayet ve 2 ceset bulunması

00:00 19 Şubat 2017
Didim'deki cinayet ve 2 ceset bulunması

Aydın'ın Didim ilçesinde 3 kişiyi öldürmek iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Didim'de başından vurularak öldürülen Didim Su Sporları Derneği Başkan Yardımcısı Metin Diler ile boş arazide cesetleri bulunan Şamil Olca (30) ve Yaşar Kaya'yı (45) öldürmek suçundan aranan ve Söke ilçesinde yakalanan 28 yaşındaki Kadir K. emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Savcılıktaki sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan zanlı tutuklandı.

Kısa bir süre önce cezaevinden tahliye olan şüphelinin emniyetteki ifadesinde aralarında husumet olduğu için Diler'i öldürdüğü, Olca ve Kaya’yı da kendisine zarar verecekleri düşüncesiyle korktuğu için öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

- Olay

Didim Su Sporları Derneği Başkan Yardımcısı Metin Diler Perşembe günü uğradığı silahlı saldırı sonrası hayatı kaybetmişti. Dün ise Fevzipaşa Mahallesi Gevrek mevkisindeki boş arazide 2 erkek cesedi gören vatandaşlar polise haber vermişti. İncelemede, cesetlerin Şamil Olca (30) ile Yaşar Kaya'ya (45) ait olduğu ve bu kişilerin tabancayla öldürüldükleri tespit edilmişti.

İlçedeki 3 cinayetin zanlısının Kadir K. olduğu belirlenmiş, şüpheli Söke ilçesinde yol kontrolünde polis ekiplerince yakalanmıştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.