Aydın

Vali Koçak'tan esnaf ziyareti

13:28 25 Şubat 2017
Vali Koçak'tan esnaf ziyareti

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, esnafı ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Ramazanpaşa Mahallesi'nde bulunan dükkanları gezerek, esnafla sohbet eden Koçak, vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yapan Koçak, zaman zaman esnaf ziyaretlerini sürdürdüğünü belirterek, "Bu akşam da güzel bir havada, huzurlu Aydın ortamında, güleryüzlü esnafımızı ziyaret etme şansımız oldu. Aydın, bildiğiniz gibi dünyanın en güzel şehirlerinden biri. Gökyüzünün altındaki en güzel yeryüzü diye ifade edilmiş. Hakikaten öyle. İklimi yumuşak, insanların mizacı yumuşak, esnafı güleryüzlü." diye konuştu.

Temel görevlerinin halka hizmet etmek, onların sorunlarını dinlemek olduğunu kaydeden Koçak, "Biz de hem esnafımızdan enerji almak hem onların bir sıkıntıları varsa onları tespit etmek hem de devletle olan bir işleri varsa onlara çözüm getirmek için sohbet etmek istedik. Bunu zaman zaman yapıyoruz. Yine yapmaya devam ediyoruz. Gördüm ki esnafımız mutlu. İnşallah bu huzurlu, bol kazançlı günleri artarak devam eder." ifadelerini kullandı.

Vali Koçak, cuma günleri de makamında vatandaşlarla bir araya geldiğini, onların sorunlarının çözümü için çaba gösterdiklerini dile getirdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.