Aydın

Aydın'daki trafik kazası

19:53 27 Şubat 2017
Aydın'daki trafik kazası

Nazilli ilçesinde 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı kazaya karışan ve kaçan tır şoförü, olay yerinde bulunan tırın ön tamponundaki kırıklar sayesinde yakalandı.

Alınan bilgiye göre, 24 Şubat'ta Nazilli-Denizli kara yolunda, tekerleği patlayan 06 YJF 55 plakalı otomobili kontrol etmek isteyen 2 kişiye, 35 ETD 61 plakalı tırla çarpıp kaçan M.K'nın yakalanması için jandarma ekipleri çalışma başlattı.

Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, tırın Sultanhisar ilçesindeki bir mola yerinde olduğunu tespit etti.

Gözaltına alınan tır şoförü, ilk ifadesinde kazayı kendisinin yapmadığını söyledi. Olay yerinde bulunan parçalarla tırın ön tamponundaki kırıkları karşılaştıran ekipler kazaya bu tırın karıştığını belirledi, M.K suçunu itiraf etti.

İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen tır şoförü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

- Olay

Nazilli-Denizli kara yolunda 24 Şubat'ta Ergün Balkış (30) yönetimindeki 06 YJF 55 plakalı otomobil seyir halinde iken tekeri patlamış, otomobili yolun sağına park eden Balkış, yanında bulunan arkadaşı Mustafa Saygılı ile birlikte tekerleğe bakmak için araçtan aşağı inmişti.

İddiaya göre, bu esnada plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen bir tır, Balkış ve Saygılı'ya çarpmış, Balkış olay yerinde hayatını kaybetmiş diğeri ise yaralanmıştı. Tır şoförü olay yerinden kaçmıştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.