Aydın

AK Parti Aydın Milletvekili Öz:

21:15 04 Mart 2017
AK Parti Aydın Milletvekili Öz:

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, halk oylamasına ilişkin, "Bu düzenlemeler kesinlikle bir kişiye, bir şahsa yönelik değildir. Tamamen milletimizin geleceğine yöneliktir." dedi.

Milletvekili Öz, Nazilli Belediyesine ait tiyatro salonunda düzenlenen "Genç Kürsü Nazilli" konferansında halk oylamasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Anayasa değişikliğinin milletin geleceği için yapıldığını belirten Öz, "Bu bugün olmasa 5 sene sonra, 10 sene sonra mecburen yapılacak. CHP başta olsa o da yapacak. Çift başlılık olmaması için yapılması zaruri. Biz şuna seviniyoruz AK Parti olarak 'referandum' dedik. Referanduma gidiyoruz. İnsanımıza güveniyoruz. Bize oy veren insanımıza inanıyoruz. 16 Nisan akşamında da güçlü bir şekilde 'Evet' çıkacağına inanıyorum. İnşallah o tarihten sonra memleketimiz için daha güzel şeyler olacak." dedi.

"Bu değişiklik Milliyetçi Hareket Partisi'yle AK Parti'nin birlikte yaptığı bir değişikliktir" diyen Öz sözlerini şöyle sürdürdü:

"Cumhurbaşkanımızın şahsi ile ilgili değildir. Bu anayasanın hiçbir yerinde 'Recep Tayyip Erdoğan 5 sene daha cumhurbaşkanlığa devam edecek' diye bir şey yok. Bu düzenlemeler kesinlikle bir kişiye, bir şahsa yönelik değildir. Tamamen milletimizin geleceğine yöneliktir. Bunun için en yüksek sesle 'Evet evet evet' diyoruz."



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.