Aydın

Kayyum atanan şirkette sendikalaşma faaliyeti

16:26 18 Şubat 2018
Kayyum atanan şirkette sendikalaşma faaliyeti

Çelik-İş Sendikası Genel Eğitim Sekreteri Ferhan Öner, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında kayyum atanan Uğur Şirketler Grubu'nda örgütlenme çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Nazilli ilçesinde şirkette çalışan işçilerle bir araya gelen Öner, daha sonra Şehitler Parkı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Öner, sendikalaşma çalışmalarını işçilere anlattıklarını ve görüşmelerin olumlu geçtiğini belirterek, iyi niyet içerisinde yürütülen çalışmaların herkes tarafından desteklenerek sendikalaşma çalışmalarının tamamlanmasını arzu ettiklerini söyledi.

"Uğur Şirketler Grubu’nda çalışan işçilerin sendikalaşma taleplerini karşılamak, sendikamıza gösterdikleri teveccühü cevapsız bırakmamak için Çelik-İş Sendikası olarak örgütlenme çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir." diyen Öner, sürecin kısa sürede tamamlanmasını istediklerini kaydetti.

Öner, iş veren ile işçi arasında köprü vazifesi gördüklerine dikkati çekerek, bütün üyelerle toplu sözleşme masasına oturmak istediklerini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.