Aydın

Aydın-Denizli Otoyolu Projesi ihale aşamasına geldi

16:47 20 Şubat 2018
Aydın-Denizli Otoyolu Projesi ihale aşamasına geldi

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Aydın-Denizli Otoyolunun ihale ilanına birkaç gün içinde çıkılacağını bildirdi.

Erdem, yaptığı yazılı açıklamada, Ege Bölgesi için “asrın projesi” olarak nitelendirilen Aydın-Denizli Otoyolu Projesinde yapım öncesi son aşamaya gelindiğini ifade etti.

Aydın ve Denizli milletvekilleri olarak Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Ahmet Arslan ile yaptıkları toplantıda ihale müjdesi aldıklarını ifade eden Erdem, otoyolun yapımı için birkaç gün içerisinde ihale ilanına çıkılacağını kaydetti.

Erdem, yaklaşık 3 milyar lira mal olması beklenen otoyolun yapımına bu yıl başlanacağını ve en geç 3 yıl içerisinde biteceğini dile getirerek, şunları ifade etti:

"Projenin ihale talimatını bizzat veren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, projenin gerçekleşmesi için başından beri takip eden Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’a, Sayın Bakan Ahmet Arslan’a, Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekci’ye, Aydın ve Denizli milletvekili arkadaşlarımıza şahsım ve Aydınlı hemşehrilerimiz adına teşekkür ederim."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.