Aydın

Otoyolda "şeker" gibi denetim

14:10 14 Haziran 2018
Otoyolda "şeker" gibi denetim

Aydın'da trafik polisleri otoyolda, durdurdukları sürücüleri hem bilgilendirdi hem de bayram şekeri ikram etti.

İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla trafik yoğunluğunun yaşandığı Aydın-İzmir otoyolunda denetimlerini arttırdı.

Ekipler, otoyolun Aydın gişeleri girişinde sürücüleri durdurup broşürle bilgilendirme yaptı, bayram şekeri ikram etti.

Araçlarının evraklarının kontrol edileceğini sanan sürücüler, kendilerine bayram şekeri ikram edilince şaşırdı.

Sürücülerden Armağan Adanar, farkında olmadan trafikte bir hata yaptığı için durdurulduğunu düşündüğünü belirterek, "Bazen farkında olmadan kavşaklara hızlı girebiliyoruz. Acaba ondan dolayı mı durduruldum diye düşündüm. Fakat böyle karşılamayı görünce şaşırdım. Çok tatlı bir uygulama olmuş." dedi.

Necmettin Sarı ise kendi hayatları için yapılan bu uygulamadan dolayı son derece yerinde bulduğuna dikkati çekerek, polislerin güler yüzlü davranmasından dolayı da ayrıca mutlu olduklarını söyledi.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ümit Eyüpoğlu, kentin birçok turizm bölgesine geçiş güzergahı üzerinde bulunmasından dolayı özellikle bayram öncesi trafik yoğunluğunun arttığını ifade etti.

Kazalara sebebiyet vermemek adına bölge trafiğin sorumluluk alanı içerisinde her 20 kilometreye 1 ekip düşecek şekilde denetim yaptıklarını belirten Eyüpoğlu, "Bürolarda çalışan ekiplerimizde bayram dolayısıyla takviye olarak görevlendirdik. Bayram süresince günde ortalama 92 ekip 200 personelle görev yapıyoruz." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.