Aydın

Aydın'da protokol bayramlaştı

18:46 15 Haziran 2018
Aydın'da protokol bayramlaştı

Aydın Valiliğince Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi.

Devlet Su İşleri (DSİ) tesislerinde düzenlenen törende, Aydın protokolü bayramlaştı.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Aydın'da bayramın büyük bir coşkuyla kutlandığını söyledi.

Aydın'da ilk kez Ramazan Bayramı yaşadığını aktaran Köşger, "Güzel bereketli, huzurlu, esenlik içinde milletimizin birbiriyle kaynaştığı bir ramazan sonrasında, hep beraber bir Ramazan Bayramı'nı idrak ettik. Sabahtan beri Aydın'da gördüğümüz manzara bayramın güzel bir şekilde yaşandığını bize gösteriyor. Vatandaşlarımız coşku ve kardeşlik içinde bayramı kutluyor. Bu tür günler milletleri millet yapan ortak değerlendir. Birliğimizi, dirliğimizi ve kardeş oluşumuzu perçinleyen özel günlerdir." dedi.

Törenin ardından Köşger, Atatürk Devlet Hastanesi personelini ve hastanedeki hastaları, İl Jandarma Komutanlığını ziyaret edip, Polis Evi'nde emniyet personeliyle bir araya geldi.

Köşger, polis evindeki programın ardından Aydın Huzurevi'nde kalan vatandaşlarla bayramlaştı.

Törene, Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Evrim Karakoz, Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten, İl Jandarma Komutanı Albay Selahattin Acara, İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, MHP Genel Başkan Yardımcısı Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, kurum müdürleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.