Aydın

Kuşadası'nda asayiş

16:07 17 Temmuz 2018
Kuşadası'nda asayiş

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde fuhuş yaptığı öne sürülen 2 yabancı uyruklu kadın ve onlara aracılık yaptığı ifade edilen 1 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Barlar Sokağı'nda devriye faaliyetleri sırasında 2 yabancı uyruklu kadının fuhuş yaptığını tespit etti.

Polis ekiplerince, fuhuşa aracılık ve yer temini yapan V.B. (55) ile yabancı uyruklu Y.V. (38) ve K.K, gözaltına alındı.

V.B'ye "fuhuşa teşvik ve aracılık" suçundan işlem yapılırken, yabancı uyruklu 2 kadın işlemlerinin tamamlanmasının ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

- Yasa dışı günübirlik ev kiralayanlara para cezası

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 1774 sayılı kimlik bildirme kanunu kapsamında ilçe genelinde denetimler gerçekleştirdi.

Genel kolluk kuvvetlerinin bilgisayar terminallerine bağlanmadan günübirlik ev kiralayan 4 kişi ve 1 konaklama tesisinin işletmecisine 59 bin 425 lira para cezası kesildi.

Öte yandan genel kolluk kuvvetlerinin bilgisayar terminallerine bağlı olmasına rağmen anlık olarak kimlik bilgilerini bildirmeyen 3 konaklama tesisi işletmecisine ise 23 bin 768 lira para cezası kesildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.