Aydın

Paspas sapıyla oynarken saçları alev aldı

07:22 11 Ekim 2018 6 Yorum Var
Paspas sapıyla oynarken saçları alev aldı

Aydın'ın Çine ilçesinde, evin balkonunda paspas sapıyla oynayan 11 yaşındaki Yasemin'in elindeki metal sap yüksek gerilim hattına çarpınca küçük kızın saçları alev aldı.

Aydın'ın Çine ilçesinde dün akşam akılamaz bir kaza yaşandı. Balkonda paspas sapı ile oyun oynayan 11 yaşındaki Yasemin'in elindeki metal sap yüksek gerilime temas etti. Küçük Yasemin elektrik akımına kapıldı, saçları alev aldı. Yardıma koşan annenin de elleri yandı. Hastaneye kaldırılan anne kız ilk müdahalenin ardından Çine’den Sakarya’ya sevk edildi.

Olay gece saat 22:15 sıralarında Çine ilçe merkezi Şevketiye Mahallesi'nde meydana geldi. Evlerinin balkonunda paspas ile oynayan 11 yaşındaki Yasemin Y.’nin elindeki paspasın metal sapı balkonun hemen yanından geçen yüksek gerilim hattına temas etti. 

Bu sırada bir gürültü ile kızının feryat ettiğini gören Anne Hatice Y. kızının saçlarının yanmakta olduğunu görünce elleri ile kızının saçlarını söndürdü. Bu sırada 11 yaşındaki Yasemin Y.’nin başı saçlarının alev almasından vücudunun büyük bir kısmı da elektrik akımına kapılmasından kaynaklı yandı. Anne Hatice Y. ise kızının yanan saçlarını çıplak elle söndürmek isterken yandı.

Olay yerine çağrılan ambulansla Çine Devlet Hastanesi’ne kaldırılan anne kız burada yapılan ilk müdahalenin ardından Sakarya Derince Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • Apo 5 yıl önce Şikayet Et
    Elektrik tellerinin balkona pencereye yakın olan evlerde teller plastik kaplama olmaliydi elektirik şirketinin ihmali var
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Yuksek gerilim hattinın dibinde inşaat izni verenler yargılanmalıdır hatlarda bir an önce yeraltına alınmalidir
    Cevapla
  • İzmitli 41 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de sınırlı sayıdaki yanık merkezlerinden biri Derince eğitim ve araştırma hastanesindedir. Sakarya değil Kocaeli'nde
    Cevapla
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Abi Sakarya'da derince diye bı hastane yok
    Cevapla
  • veli 5 yıl önce Şikayet Et
    Yüksek gerilim balkona 1.5m yakınlıkta mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.