Aydın

Söke'de kadın trafik polislerinden vatandaşlar memnun

14:40 24 Kasım 2018
Söke'de kadın trafik polislerinden vatandaşlar memnun

Aydın'ın Söke ilçesinde şehir trafiğinin yoğun olduğu caddede görevlendirilen kadın trafik polisleri titizlikle çalışıyor.

Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği'nde görevli 2 kadın polis, 2 ay önce şehrin en yoğun noktalarından olan İstasyon Caddesi'nde göreve başladı.

Polisler Gamze Gemici ve Sayime Erol, trafik akışını sağlamanın yanında sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda da bilgilendiriyor.

Sürücülerin bu durumdan memnun olduklarını belirten Gemici ve Erol, "Vatandaş çok mutlu bu durumdan. Biraz önce bir amca geldi, 'Kızım siz geldiğinizden beri yollarda 2. sıra park göremiyoruz' dedi. Çok memnunlar. Olumlu tepkiler alıyoruz." diyerek yaşadıkları olumlu geri dönüşleri dile getiriyor." dedi.

İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada "Vatandaş bayan polisi görünce daha duyarlı oluyor. Uygulamadan hem vatandaş, hem cadde esnafı, hem de biz memnunuz. Önemli olan Söke halkımızın trafik yönünden huzura erişmesi. Bunun için üzerimize düşenin gereğini yapmaya çalışıyoruz." denildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.