Aydın

100 yaşında o hastalıktan kurtuldu

15:45 03 Aralık 2018 1 Yorum Var
100 yaşında o hastalıktan kurtuldu

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde yaşayan 100 yaşındaki ölümcül ritim bozukluğu hastası Ali Kurt, ablasyon (yakım) tedavisiyle sağlığına kavuştu.

Evde oturduğu esnada baygınlık geçiren ve ani kalp çarpıntıları olan 100 yaşındaki Ali Kurt’a, ölümcül ritm bozukluğu (Ventriküler Taşikardi) nedeniyle Uzm. Dr. İbrahim Kocaoğlu, Uzm. Dr. Mahmut Akpek ve Uzm. Dr. Nazmi İlker Bayrak öncülüğünde ablasyon (yakım) tedavisi uygulandı. 

Hasta hakkında bilgi veren Uzm. Dr. İbrahim Kocaoğlu, “Hasta bize geldiğinde oldukça bitkindi. Hastalığının teşhisini koyup, yakınlarının da rızası alarak hastaya, kalp çarpıntısının yakılarak veya dondurularak tedavi edilme yöntemi olan ‘ablasyon’ tedavisini uyguladık. Bozdoğan ilçesinden gelen Ali Kurt, tedavi sonrası çok kısa bir sürede iyileşti ve sağlıklı bir şekilde taburcu edildi” dedi. 

Aydın ilinde her zaman kalp açısından ilkleri başardıklarını belirten Uzm. Dr. İbrahim Kocaoğlu, “Bu hasta Türkiye’nin belki de Dünya’nın en yaşlı hastası olmuştur. Önceden Aydın ilindeki hastalar kalp sorunları için 3 büyükşehre giderlerdi. Hastanemizde sunduğumuz bu hizmetlerimiz ile Aydın’daki hastalar artık kendi illerinde tedavi olup merkezimizden memnun olarak ayrılmaktadırlar” diye konuştu. 

Sağlığına Kavuşan 100 yaşındaki hasta Ali Kurt ise, “Doktorlarımıza çok teşekkür ederim. Önceden kalbim ağzıma geliyor gibi oluyordu. Bacaklarım çok ağrıyordu. Şimdi bu ağrılarım geçti. Hepsinden Allah razı olsun” dedi. 

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • M kemal çavdaroglu 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın dr ibrahim kocaoğlu dan 1 yıl önce anji olmuştum gerçektende cok bilinçli değerli driver başarıya imza atan doktorumuz aydın ilinde bu güzel doktorun olması cok şanslıyız beni nazillide dr mehmet elcik göndermişti her iki doktoruma teşekkür ederim
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.