Aydın

Okuldaki kavga sokağa taştı! 1 ölü

19:11 01 Mart 2019 19 Yorum Var
Okuldaki kavga sokağa taştı! 1 ölü

AYDIN’ın Didim ilçesinde, ilkokul öğrencisinin velisi Orhan İ. (45), okulda tartıştığı başka öğrencinin velisi Dilek Atalay’ı (37), caddede tekrar karşılaşınca tabancayla sırtından ve göğsünden vurarak öldürdü. Gözaltına alınan Orhan İ., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, dün saat 16.00 sıralarında Çamlık Mahallesi’nde meydana geldi. Didim Valiler İlkokulu’na gelen veliler Dilek Atalay ile Orhan İ. arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Çevredeki diğer veliler tarafından tartışma sonlandırıldı. Ardından iki veli, okulun yakınlarındaki Ege Caddesi’nde karşılaşınca tartışma tekrar başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle Orhan İ., belindeki tabancasını çıkartıp, Atalay’a iki el ateş etti.

TUTUKLANDI

Bir çocuk annesi Atalay, göğsüne ve sırtına isabet eden kurşunlarla kanlar içinde yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Atalay, bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından Didim Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Atalay, durumu ağır olduğu için Aydın Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Burada tedaviye alınan Atalay, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Soruşturma başlatan polis, suç aleti tabancayla birlikte Orhan İ.’yi gözaltına aldı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Orhan İ., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

YORUMLAR

19 Yorum Var
  • RUHİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi ne yazsak biliyorum boş. Bir kaç okuyucudan başkası okumayacak ve değişen bir şeyde olmayacak. Bizim sorunumuzun temeli ADALET ve AİLE. Kadın diye haddi aşmayacaksın. Bana vuramaz, korkar, tırsar vs. Aman haa! Erkek erkekten 10 yumruk yer zoruna gitmez ama kadının bir tokat ya da sözü hazin sonu getirir. İnsan öldürmeyi basite indirgeyen ise zayıf adalettir. İyi hal kalkmalı, idam gelmeli, tokat dahi atanı en yüksek darp suçundan yargılamalı. Zina yasak olmalı. Eğitim sistemi Kurandan başlamalı. İşte o zaman ne çemkiren kadın ne de ateş eden adam görmek çok zordur.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Nilgün 5 yıl önce Şikayet Et
    Veli kavgası değil, cinsel taciz gören bir çocuğu koruduğu için öldürülmüş...
    İlk beğenen sen ol
  • kul ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    öğretmenin ne yetkisi var ki
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • mahmut 5 yıl önce Şikayet Et
    kadınlar şimdi hep kabadayılık yapmaya başladı
    Cevapla
  • Serhat 5 yıl önce Şikayet Et
    herkes ne olursa olsun haddini aşmamalıdır. okulda kadın kadinligina guvenerek nasil olsa bana birsey yapamaz diyerek agzina geleni saydirmamali. bu tur erkeklerede erkek demeye utanıyoruz. en agir ceza verilmelidir. peki hocalarin hiç kabahati yok mu? asil suçlu onlar. zemini yanlış kullanmışlar. yoneticilikten anlamayanları müdür yapmak gibi. tum öğretmenlere psikoloji uzerine ders verilmelidir. cok öğretmen var. öğrenci okulda yaramazlik yapiyorsa gereği yapılmalıdır. once ailesi ile bire bir ayri görüşmelidir. iki aileyi bir araya getir- bibirine suç atılsın ondan sonra kaos .
    Cevapla
  • vurgun 5 yıl önce Şikayet Et
    Olay yerinde asacaksın çaresi bu öyle cana kıyma varmı
    Cevapla
  • travego 5 yıl önce Şikayet Et
    yavaş arkadaş bu ne hız belli ki kadın haddini aşmış acaba neler söyledi de elin adamı kaldıramadı...sözün bittiği yer olunca hakkını bulmuş ..biraz sakinnnnn
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.