Aydın

Babası hayatını kaybetmişti! Ömer'den de acı haber geldi

13:45 10 Ağustos 2019 3 Yorum Var
Babası hayatını kaybetmişti! Ömer'den de acı haber geldi

Aydın'ın Didim ilçesine tatile gelen ailenin içinde bulunduğu otomobilin uçuruma yuvarlandığı kaza, sürücü Alpay Barış'ın (47) ardından 7 yaşındaki oğlu Ömer Barış da kurtarılamadı.

Kaza, dün saat 11.00 sıralarında Söke-Milas Karayolu TOKİ Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Alpay Barış yönetimindeki 34 NG 0970 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkıp uçuruma yuvarlandı. Kazada, sürücü Barış yaşamını yitirirken, yanındaki eşi Gülden Barış ile oğlu Ömer Barış yaralandı. 

Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Otomobilden çıkarılan Gülden Barış ve oğlu Ömer, Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Otomobil sürücüsü baba Alpay Barış'ın cansız bedeni Didim Devlet Hastanesi'nin morguna kondu.

Tedaviye alınan yaralılardan Ömer Barış da doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Anne Gülden Barış’ın ise tedavisinin sürdüğü bildirildi.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • cenk 4 yıl önce Şikayet Et
    yagmurda 125km ile gidiyordum. yolda su birikmis. buzda kayar gibi kaydik. Allah korudu. yolun disina ciksaydik taklalar. yavas gidin
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Cihan 4 yıl önce Şikayet Et
    Biraz yavaş ve dikkatli gidelim geç gidelim ama sevdiklerimizle hayatta olalım
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Zor 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu ehliyeti TRde nasil veriyorlar anlam veremedim. Yollar yapicagmiza ehliyet alma islemini reform edin ..
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.