Aydın

Kızıyla aynı odada ilik bekliyordu, acı haber geldi

15:53 04 Şubat 2020 1 Yorum Var
Kızıyla aynı odada ilik bekliyordu, acı haber geldi

Aydın'da hastanede kızı Ebru Çelen ile birlikte lösemi tedavisi gören ve uygun iliğin bulunması için sayısız kampanyaların yapıldığı baba Yılmaz Çelen Dünya Kanser Günü’nde hayatını kaybetti.

16 yaşındayken kan kanserine yakalanan kızı Ebru Çelen’in, iki yıl süren tedavisinin ardından 2019 yılı Ocak ayı başında hastalığı yenmesinin ardından Baba Yılmaz Çelen’de aynı hastalığa yakalandı. İyileştikten 6 gün sonra büyük bir şok yaşayan genç kız, yeniden aynı hastalığın pençesine düştü. Lösemi hastası genç kız, babası ile aynı hastane odasında tedavi görüyordu. Lösemi hastası genç kız ve babası için Türkiye çapında “Belki sensin, bilemezsin” sloganı ile kan bağışı kampanyası düzenlenmişti.

Bir yıldan bu yana kızı ile birlikte Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Onkoloji Bölümü’nde lösemi tedavisi gören Yılmaz Çelen bugün öğlen saatlerinde hastanede hayatını kaybetti. Çelen’in ölümü Aydın’ı ve sevenlerini yasa boğdu.

Hayatını kaybeden Çelen’in cenazesinin, yarın Bozdoğan ilçesi Güneyyaka Mahallesi'nde saat 11.00'de kılınacak olan cenaze namazının ardından Mahalle Mezarlığında defnedileceği öğrenildi.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Allah 4 yıl önce Şikayet Et
    Rahmet etsin
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.