Parfümlerinizi daha kalıcı yapacak 10 yol

Kokunuzu daha uzun süre ve canlı tutmak için uygulayabileceğiniz tüyolar.

Parfümlerinizi daha kalıcı yapacak 10 yol
Parfümlerinizi daha kalıcı yapacak 10 yol
GİRİŞ 28.04.2016 11:00 GÜNCELLEME 28.04.2016 15:07

1. Eğer daha uzun dayanmalarını istiyorsanız banyoda ya da diğer nemli, sıcak yerlerde saklamayın. Bu parfümün koku kalitesini düşürecektir.
 
2. Nabız noktalarınıza parfümü sıkmadan önce vazelin sürün. Krem kokuyu derinizde kuru tene göre daha çok hapsedecektir.
 
3. Eğer cildiniz kuruysa parfümden önce kokusuz vücut losyonu sürmeyi unutmayın.
 
4. Parfümü banyodan hemen sonra ve giyinmeden hemen önce sıkın. Böylece vücudunuzdaki nem kokuyu tutacaktır hem de kıyafetlerinizde istenmedik izler bırakmayacaktır.
 
5. Parfümü sıktıktan sonra bileklerinizi birbirine sürtmeyin. Sürttüğünüzde tam aksine kokunun daha çabuk uçmasına sebebiyet vermiş olursunuz.
 
6. Parfümü sıkma yeri olarak nabız alınan sıcak bölgeleri tercih edin. Buralar; bilekleriniz, boynunuz, dirsek içiniz, dizlerinizin arkası ya da ayak bilekleriniz olabilir. Ama bir seferde bu bölgelerden yalnızca birkaçını seçin.
 
7. Daha hafif bir koku istiyorsanız parfümü havaya doğru sıkın ve yavaşça içine doğru yürüyün. Böylelikle çok ağır bir koku taşımazsınız.
 
8. Alkol içeren parfümleri direk saçınıza sıkmak saçı kurutacaktır. Bu nedenle önce fırçanıza sıkın ve saçınızı bu şekilde tarayın.
 
9. Son kalan damlalarınızı kokusuz losyonunuza boşaltın böylelikle boşa gitmemiş olacaktır.
 
10. Yanınızda parfümün kendisini taşımaktansa istediğiniz miktarı kulak çubuklarına sıkın ve plastik bir poşete koyun. Böylece gün içerisinde istediğiniz zaman kokunuzu yenileyebilirsiniz.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!