Sadece 2 adımda güzelleştiren tüyolar

İyi göründüğümüzde iyi hissediyoruz, bu yüzden güzellik sırlarından yararlanıp hayatımıza mutluluk ve özgüven getirebiliriz.

Sadece 2 adımda güzelleştiren tüyolar
Sadece 2 adımda güzelleştiren tüyolar
GİRİŞ 18.05.2016 13:58 GÜNCELLEME 18.05.2016 13:58

Sadece 2 malzeme kullanarak daha güzel görünebilirsiniz! 

Daha canlı görünüm için

Yüzünüze biraz pembelik, canlılık kazandırmak için nemlendirici krem ve bronzlaştırıcı allık size yeter! Nemlendiriciyi avuç içine alıp içine biraz allık ekleyip karıştırın ve yüzünüze parmak uçlarıyla uygulayın. Hafif güneşte yanmış gibi doğal görünecektir.

Mükemmel tırnaklar için

Tırnaklarınızın mükemmel görünmesi için tırnak süngeri ve açık tonlarda oje size yeter! Ellerinizi yıkayıp hafif nemliyken krem sürüp yedirin. Tırnak süngeriyle ovalayın ve açık tonlarda oje sürün. Anında daha iyi görüneceksiniz.

Yumuşacık ayaklar için

Yaz geliyor, açık ayakkabıların içinde mükemmel görünüm için vazelin ve çorap size yeterli! Duştan sonra ayaklarınıza vazelin sürüp pamuklu çorap giyin, gece boyunca bakım yapılacak ve yumuşacık ayaklara sahip olacaksınız.

Doğal dalgalar için

Dalgalı saç modeli yapmanın en kolay yolu için saç spreyi ve klipsli toka size yeterli! Saçlarınızı yıkayıp hafif nemli kalacak şekilde kuruttuktan sonra ortadan ikiye ayırın. Her bir tutamı sarmal olacak şekilde kıvırıp tokayla tutturun. Fön makinesini biraz saçlarınızda bekletin ve açın.

Hacimli saçlar için

Hacimli ve dolgun saçlar için fırça ve saç spreyi yeterli! Fırçanıza saç spreyi sıkarak saçlarınızı taramayı deneyin. Böylece saçlarınızı hacimlendirmiş ve daha dolgun bir görünüm kazandırmış olursunuz!

İstenmeyen tüyler için

İstenmeyen tüylerden kurtulmanın en acısız, kolay ve hızlı yolu kadınlara özel jilet kullanmaktır. Lütfen, erkek jiletlerini kullanıp cildinize karar vermeyin! Tüyleri almak istediğiniz bölgeye biraz bebe yağı sürüp yumuşatın, jiletle aşağıdan yukarı doğru alın. Göreceksiniz pamuk gibi olacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini