Selülitle savaşan bu kürü mutlaka deneyin!

Kadınların büyük bir çoğunluğunun korkulu rüyası olan selülitlerden kendi imkanlarınızla kurtulabilirsiniz...

Selülitle savaşan bu kürü mutlaka deneyin!
Selülitle savaşan bu kürü mutlaka deneyin!
GİRİŞ 11.07.2016 15:12 GÜNCELLEME 11.07.2016 15:12

Sağlıklı beslenmenin sağlığımızın ve güzelliğimizin başı olduğunu unutmamak gerekiyor. Sağlıklı ve dengeli beslenme ile birlikte yapacağınız her gün yarım saatlik tempolu yürüyüş sayesinde selülitlerden kendinizi koruyabilirsiniz.

Selülite savaş açan 3 doğal kür

Tüm bunların yanı sıra selülitlerden kurtulmak için bu takviyeyi de deneyebilirsiniz. Selülit banyosu ile bu savaşta galip gelmemeniz için hiçbir neden kalmıyor!

- Birinci seçenek:

3 damla ardıç, 1 damla biberiye, 1 damla sardunya, 1 damla lavanta, 1 damla adaçayı ile bir bardak yoğurdu karıştırın ve selülitli bölgeye masaj yaparak haftada en az 3 kez uygulayın, yarım saat bekletip yıkayın.

- İkinci seçenek:

4 damla lavanta, 3 damla limon, 5 damla kekik, 5 damla biberiye ile bir bardak yoğurdu karıştırın ve selülitli bölgeye masaj yaparak haftada en az 3 kez uygulayın, yarım saat bekletip yıkayın.

- Üçüncü seçenek:

6 damla kekik, 4 damla biberiye, 2 damla limon ile bir bardak yoğurdu karıştırın ve selülitli bölgeye masaj yaparak haftada en az 3 kez uygulayın, yarım saat bekletip yıkayın. Suyun sıcaklığı 37 derece, banyo süresi ise 20 dakika olmalı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hollanda Meclisi'nden Türkiye kararı: Kavala ve Demirtaş serbest bırakılmazsa...
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!